4.3 Android Jelly Bean live-USB-minne för att köra och installera på din bärbara dator

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att se hur vi kan skapa en startbar USB-minne med Android Jelly Bean 4.3 att köra levande eller att installera Android på din bärbara dator, netbook, notebook, ultrabook eller stationär dator.
Processen är inte svårt alls, vi behöver ett USB-minne eller 1 2 GB och en ISO-bild av operativsystemet Android. Som många säkert vet eller känner till möjligheten att köra i liveläge distributioner av Ubuntu eller Linux Mint, affärs ändringar utan operativsystem eller partition redan på den bärbara datorn, så det kan gå vidare med Android.
ISO bild vi ner från den officiella webbplatsen för projektet Android-x86 och vi kommer också att behöva LinuxLive USB Skaparen
På den officiella hemsidan för projektet Android-x86 du har flera Android-versioner att välja mellan: Android 2.0, 2.3 Android, Android 3.2, 4.0 Android, Android 4.2. Jag hämtade personligen Android Jelly Bean 4.3 i mitt fall det fungerar korrekt. Även kör i liveläge, Android 4.3 rör sig mycket bra på min Asus netbook är otroligt snabb och operativsystemet kommer med Play Store.
OBS: Om du har problem kan du välja olika versioner av Android. Android x86 projektsida, bredvid andra versioner av Android du har en liten specifikation ISO bild om exakt vilken modell bärbara dator fungerar. söka och ladda ner version tillgänglig för din modell av laptop.
Om du begär kommentarerna, jag gör en handledning om hur man installerar Android dual boot med ett annat operativsystem eller hur installerar Android på en bärbar dator. Bara hålla dina önskemål att dessa två tutorials blir prioritet!


[media-id = 1095 bredd = 480 höjd = 223]

... ..Demo ....

.............


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Faqyak sade han

  Självklart vill vi handledning i ämnet.
  Android pc / laptop låter bra.
  I allmänhet linux distribuera många ger upp eftersom det finns lite gälla och dåligt, men det låter bra för Android som har den mest framträdande tillämpa och ge Froyo version rör sig mycket bra och mycket snabbt.

 2. DJ NICHI PIZZA sade han

  Hur man installerar Android på datorn?

 3. Hi Adrian! Jag ser fram emot nästa Videotutorial om hur du installerar Android på PC eller Laptop.Multumesc vackert!

 4. definitivt värt att göra installationen handledning! Tack för detta för nu och som jag hoppas att ni kommer att göra.

 5. florin5625 sade han

  Jag förväntar mig ivrigt och handledning till oss om hur du installerar Android på din PC eller laptop. Tack och grattis till ditt arbete

 6. Hej Adrian. Mycket intressant och definitivt är en av handledning nerabdatorii som vill se installationen på PC.Daca kan jag be er något:
  -Hur ansluta netul kabel i android
  -om jag hade kontorapplikationer tillgängliga för att skapa filer som kunde läsas utan problem av dem som har windows och office - det välkända från Microsoft

 7. alxandru sade han

  Jag kommer att försöka mycket hårt i spel lagra applikationer är nyfiken om jag går, det finns nackdelar så långt jag ser ingen 64

 8. trevlig artikel och väldigt intressant ... Jag gjorde en startbar pinne och jag är nöjd med hur den rör sig, jag vill att du ska göra en artikel om hur man installerar android på laptop / netbook / desktop, ensam eller i dual boot. Tack.

 9. hej jag har en dator i vardagsrummet som jag vill använda det för aktiviteter som att titta på filmer netto etc och operativsystem som Android skulle vara perfekt, eftersom det ser fram emot handledning om hur man installerar datorn och om du kan visa oss hur kan vi göra en grub med Windows, men också hur man installerar android som bara trycka på knappen för att komma direkt in i benet

 10. Rusz alexandru sade han

  installationstiden och om du dual boot

 11. Aktiv News sade han

  Informativ och användbar artikel!

 12. Home Care sade han

  Det är en mycket bra handledning. Jag ska försöka att installera på din dator. Jag skulle kunna berätta om

 13. madrasser antiescara sade han

  Jag försökte men misslyckades 🙁 Det ger mig ett fel ...

 14. Stoica sade han

  Jag kör den bärbara datorn på och går väl stik

  • Julian sade han

   Hej mig ger mig fel hur man gör jag följde läraren och jag inte Nergal varken låda eller i virtuella realläge boot BE gränssnitt och om jag ser bara ett alternativ fel förefaller mig som inte stöder mus och mer

   Om du har några idéer Zimi

   • Silviu-Valentin Salamalichi sade han

    Hej Jag har installerat Android på datorn i dual boot med Windows 8.1 / 64 konkreta bitar går .Partea suger är att föraren inte har wi-fi går Kabel da bai jag inte hitta ett kompatibelt nätverkskort om du vill byta din förklara hur man installerar inte svårt.

 15. otäck jag testade det och det har många buggar, det fungerar inte, spelbutiken fungerar inte, jag vet inte vilken applikation som stoppades oväntat, den startar om ... om den inte hade haft dessa problem och på ett eller annat sätt kunde vi ha Jag satte ihop grafikkortdrivrutinerna för att arbeta med en HD-upplösning för att göra det tydligt att det skulle vara bra, jag skulle också ge upp fönster.

 16. nicu hård sade han

  hej, jag installerade medan android på en stik och ett minneskort är stik plats sett, men kortet inte startmenyn, arbetade alla tills nu, är problemet att om du installerar en app och det körs i stående läge roterar bilden och efter att jag inte kan rotera skärmen, finns det en lösning på detta besvär?

  • adrian Gudus sade han

   Och det är normalt att ha sådana problem. Android är ett operativsystem för stationära datorer koncept! På en tablett av några sensorer som gör att du kan ändra riktning mycket lätt. Stationära och bärbara datorer inte så.
   Android entusiaster från x86 försökte anpassa Android och datorer men vet inte i vilken utsträckning kommer att uppnå perfektion medan det inte är perfekt även på enheter som den skapades.

 17. nicu hård sade han

  Jag glömde att fråga, kan inte och stora RAM internminne, i min ,, ,, om tabletten är 2giga 8giga RAM och internminnet.

 18. Jag skulle vilja handledning installation på netbooks.
  tack

 19. nicu hård sade han

  Min käpp har 16 giga

 20. Tara (via Android)

 21. Dual boot? Som intresserar mig och mig. :) Tack!

 22. mmg1818 sade han

  Android och Windows.

 23. FaqyaK sade han

  Varför kommentarsektionen delades upp i endast 24 kommentarer på en sida när det fanns cirka 50 kommentarer på en sida, bättre alla kommentarer på en sida, eftersom det är lättare för alla behöver du inte längre ge klicka på "äldre kommentarer" {min åsikt}.

 24. Cristi sade han

  hej,

  Jag försökte android 4.3 och bärbara Virtual Box jag visa Android logotyp lysande och inte på grund av det, jag stannade 10 minuter och allt glittrade.
  När jag startade om för att köra den live ... några rader dök upp för mig, sedan kontrollerade den roten ... varefter en vit fyrkant dök upp och den fortfarande blinkade. Jag stannade där i 10 minuter och det var detsamma.

  Systemspecifikationer ::
  Moderkort: ASUS K8N-E
  Minne: GB 1.5 DDR1
  Grafikkort: NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB
  CPU: 2.63 GHz (överklockad på ~ 1.81 lager GHz), AMD Sempron 3000 +
  PC är gamla 8 år utan 7 dagar.

 25. adreiandrei sade han

  Dual boot? Som intresserar mig och mig. tack på förhand

 26. andrei sade han

  Hej, nu kör OS på en pinne på en Dell Mini 9 men kan inte ansluta till Wi-Fi är blocat.Aveti knappen Inställningar på någon lösning?

  • Hej Om du hittar lösa med oss ​​om nio wifi .. och jag fortfarande möta detta problem helhet på en Dell Mini 9, MS

   • andrei sade han

    Under tiden installerade jag benet på hårddisken.

    • adrian Gudus sade han

     En av er läser detta: ”OBS! Om du har problem kan du välja en annan version av Android. På Android-x86-projektsidan, bredvid de andra versionerna av Android, har du också en liten specifikation om ISO-bilden, närmare bestämt på vilken modell av bärbar dator den fungerar. söka efter och ladda ner den version som är tillgänglig för din bärbara modell. ” ????
     Jag tvivlar på det! Det är fixerat ovanför videotutorialen och där du lägger att "ATTENTION" skrevs blued (thickened) bara för att hoppa i dina ögon.
     På Android-x86-projektsidan finns det också flera versioner för "Android-x86 2.2 live & installation iso för Dell Inspiron Mini Duo-plattform"
     Dessa uppgifter skrivs bredvid varje doanload versioner, rätten till dem.

 27. alxandru sade han

  Jag testade och jag var tvungen att återställa det några gånger för att pressa deras fåfänga mus blockerar, lyckades vi att installera Despicable Me och några spel och program i spel andra gick som inte kom efter att jag lämnat avskyvärda mig skärmen förblev skev. människor på Google har gjort för tabletter och telefoner om vruiau att göra en för stationära och bärbara skulle ha gjort det men inte vill plus det Linux som för mig är värre än Windows, hade jag ubuntu laptop och jag plus problem med förare när de rör sig långsamt.

 28. darius sade han

  Jag är intresserad av multi boot mellan Windows och Android 7 !!! Tack på förhand !!!

 29. mmg1818 sade han

  Jag undrade varför Adrian tutorial jag använt Windows 8 tidigare, och nu Windows 7.
  stik webbplats som jag har kan formateras endast NTFS och exFAT.
  stik för start ser pro 8.1 eftersom Windows har möjlighet Secure Boot
  SecureBoot är inte konfigurerat korrekt eller startar inte ens fönster genom att ändra bios-inställningarna, och alternativet Secure Boot har vissa inställningar.
  förlusten av tidssteg.

  • adrian Gudus sade han

   Anledningen till att jag säger att du inte har det minsta samband med anledningen till att jag inte använder Windows 8.1

 30. Hej, inte lagra alla de inställningar du gör, jag installera program inte ihåg någonting vid varje öppning installationen från början .. någon lösning?

  • adrian Gudus sade han

   Det är normalt att hända, visningar i liveläget inte installera! Samma sak händer med andra Linux (Ubuntu, Linux Mint) som kan köras i liveläge på CD / DVD eller USB-minne
   Om du installerar Android på en bärbar dator kommer att tala på en annan handledning. Nu är det bara banade.

 31. emanuel Dasaga sade han

  Du mer batteri Android OS?

 32. FlorinP. sade han

  Jag har installerat virtualbox Android! Det är ett trick för att ändra upplösningen eftersom jag sökte igenom inställningarna och jag fann det inte? tack

 33. Jag vill också att installera en android !!

 34. Du kan använda en telefon med Android på webbkameran och mikrofonen post på PC?

 35. Carashu sade han

  Mycket användbart handledning, om du kan göra en tutorial, dual boot med Windows och Android.

 36. gabi Gabriel sade han

  hej,
  Jag fick några frågor och jag hoppas jag upplyst. Jag köpte en Toshiba Satellite dag C55-A-1H1, drivarele Leam installeras på Toshiba plats som videtutorialului ovan men åtminstone CS 1 spel. 6 och NFS på nätet är helskärm och ser bara i mitten på en låg upplösning. Du kan installera drivrutin eller vilket program du kan se spelet i helskärm. Och du sa att Videotutorial kan skjuta och spela in samtidigt med plats för laptop men visade snyggt att installera drivrutinen som vi kan använda för fotografering och inspelning? ? ? ami gå WebUI som enda laptop messenger och skype för. Väntar på ett svar. tack

 37. adrian sade han

  Hej, först och främst tacka tutorials mycket användbar, är mitt problem liten tillsats av många, jag har en bärbar dator asus x5dij och själv går bra android 4.0, 4.2,4.3 men när jag vill installera vissa spel säger att det inte vara så här enheten kan cava pt.problema i chestiune_ ??

  Tack !!

 38. marian sade han

  vänligen gör en handledning om hur man installerar Android dual boot med ett annat operativsystem eller hur installerar Android på en bärbar dator tack!

 39. andrei sade han

  Hur man ändrar fram och tillbaka knappar i Windows med Windows 7 8?

 40. och jag är intresserad av en handledning med dual boot

 41. Jag har en Lenovo 3000 N200 och ser min wifi på det praktiskt taget är fullt fungerande problem är att alla 3, 4 minuter och jag återställa låsa visas

 42. Jag har lagt upp något ovan ... installationen med dubbla startfunktioner är gjort med UNetbootin, ladda ner från UNetbootin-webbplatsen välj bilden, låt den installeras i partition C eller där du har windows och med det har du dual boot, windows med android på skrivbordet eller bärbar dator.

 43. hej,
  Jag fick några frågor och jag hoppas jag upplyst. Jag köpte en Toshiba Satellite dag C55-A-1H1, drivarele Leam installeras på Toshiba plats, men åtminstone CS 1 spel. 6 och NFS på nätet är helskärm och ser bara i mitten på en låg upplösning. Du kan installera drivrutin eller vilket program du kan se spelet i helskärm. Och du sa att Videotutorial kan skjuta och spela in samtidigt med plats för laptop men visade snyggt att installera drivrutinen som vi kan använda för fotografering och inspelning? ? ? ami gå WebUI som enda laptop messenger och skype för. Väntar på ett svar. tack

  • adrian Gudus sade han

   Upphör att lägga samma fråga om 10 gånger. Du kommer inte att besvaras!
   Tutorial ansikte är inte relaterad till ditt problem!

   • gabi gabriel sade han

    välkommen
    Jag skrev på Videotutorial som talade drivrutiner Toshiba postat tusen Cristi men ingen svarade, och jag valde att skriva den senaste Videotutorial. Crezint och VAM frågade snyggt för att hjälpa mig, men om du vill hjälpa mig ami.

 44. Daniel dop sade han

  Jag tror att det är många av oss som väntar på handledning med installation av stationär / bärbar dator så att vi inte fångar öronen här ...

 45. Sall kom för att se hur det går lam inte installera mitt problem är varför inte se HDD partition?

 46. vinatoriu sade han

  Hej alla vet inte om jag lägger bättre ursäkt om möjligt skulle jag vilja ha en tutotrial på trådlös teknologi .bgn vs 802.11 802.11. ABGN nål eller ens en kort Răspusul igen tack? Tack så mycket för hjälpen alla glada semester

 47. mircea sade han

  Jag har ett problem med att ansluta min laptop Inspiron wifi.Pe 1545 jag inte se någon wifi nätverk med fel activat.Oare jag någon inställning?
  I din demo visar tydligt att du är ansluten till router.Multumesc förväg och hålla upp det goda arbetet.

 48. Hej Jag testade i Live-CD går super bra på samsung laptop PRB är bara så Macromedia installera Adobe Flash Player APK installeras men fungerar inte
  Jag installerade en spelare det fungerar mycket bra men som ni vet efter omstarten ... ..pa
  Jag försökte handledningen intressant och Virtualbox fungerar men kan inte integrera mus, WiFi och ser ingen synd kan göra en tutorial på Android 4.3 virtualbox
  Adrian gör ett bra jobb!

  • adrian Gudus sade han

   Det finns redan om Android handledning på PC eller Android på VirtualBox. Använd sökrutan i det övre högra hörnet för att hitta tutorials.
   Som jag sa i en annan kommentar här (men som du får läsa om du klickar på "<< Äldre kommentarer" omedelbart under den senaste kommentaren) är det normalt att allt du installerade försvinner efter omstart du körde den i live-läge, du har inte operativsystemet installerat på din dator, samma sak händer med Ubuntu eller Linux Mint som körs i live-läge.
   Live läge tjänar till att testa att spela lite med operativsystemet för att se om du vill, utan att göra ändringar i det operativsystem som redan är installerat på datorn utan att fråga eller ändrar befintliga partitioner.
   För dem som inte har ett USB-minne kan ISO-bilden brännas på en CD / DVD som på alla operativsystem. För dem som inte vet hur man gör en startbar CD / DVD kan du titta på vår handledning om "hur man gör en startbar CD" som du hittar i sökrutan uppe till höger.

 49. Razvan sade han

  Hej Adrian.
  Jag laddade ner Android 4.2-versionen från respektive länk för min bärbara Dell-dator.
  Jag satte pinnen, jag släppa taget, rör sig bra, det är okej, bara ett litet problem när jag ansluter till Wi-Fi, jag bilden försvinner, kan inte längre göra någonting. Vad kan vara problemet? Med tanke på att uppgifterna inte ange modell av laptop.
  Jag förväntar ett svar om jag kan erbjuda en.
  Tack på förhand.

 50. marius timjan sade han

  Snälla hjälp mig mycket angeläget om det är möjligt. Jag installerade den här versionen av Android och nu kan jag göra min käpp med Windows. brist på färdiga CD eller stick med Windows, måste jag göra något åt ​​det.

  • adrian Gudus sade han

   Jag var tvungen att tänka på den här situationen innan du börjar installera Android.
   Nu är det, och du går till en vän som har en bärbar dator eller låna en CD med Windows från någon.

 51. Om möjligt skulle jag vilja göra en handledning om hur man installerar Android inte bara kan även fastna på en startbar CD (jag har en äldre dator) och även stick.
  S steg att ta för att installeras på rätt sätt.
  tack

 52. Hi Adrian,
  Det skulle vara till stor hjälp handledning som visar oss hur vi kan installera Android på persondatorer.
  Jag för min del är android fan! Tack på förhand.

 53. Robertino sade han

  Hej, kan göra en usb stik med android, sedan köra den på ett smart TV? eller för att ändra operativsystemet på tv android? tack så mycket

 54. zame77 sade han

  Super handledning! Jag vill veta om du kan göra en multiboot med Windows 7, att komma undan och jag barn, jag förbryllad telefon!

 55. hej mitt namn är cristi Jag skulle vilja om du har ett nöje mer detaljerat hur man installerar en adroid jely bin som ett riktigt system för bärbar dator och installerar drivrutiner på den webbkamera, kedja, trådlöst, ljud ...

 56. Ursäkta mig, jag är inte säker på hur bra det är att lägga upp ett förslag på handledning här, men eftersom jag är den senaste självstudien i kategorin "mobilben", trodde jag att den skulle vara den mest synliga här. Så vad händer om du gjorde en dual-boot tutorial mellan Android och Windows Phone?

 57. claudiu sade han

  Adrian hej, mycket intressant tutorial.
  Vi testade för första gången i liveläge, jag gillade hur den rör sig android laptop, jag installerade i dual boot med win 7 med UNetbootin. Mitt problem är att jag inte hitta någon kombination av tangenter på din bärbara dator så jag kan låsa android efter det övergår i standby. Om du vet vilka tangenter du berätta för mig och mig eller är en annan metod för att inaktivera vänte (maximal väntetiden utan knappen 30 minuter).

 58. DET LIGGAR ATT ANDROIDEN FUNGERAR PÅ HÅLLBARN . och nustiu orsak…. säger hur man gör en cd med android det här svaret och jag försökte flera versioner av android ....

 59. Magadanuhak sade han

  Adrian och slips Tack !!

 60. Hej alla, mitt namn Emil.Va början, nämligen Mr Adrian vet (om det visste skulle bokföra) vad jag säger och vad face.eu en eMachines laptop e510 Jag installerade android x86 4.3 honom och gå super ok. mina damer och herrar nytta av dessa operativsystem linux eller Unix Related (samma sak) är att de kan konfigureras utilizator.nu sluta försöka skylla på någon, val och konsekvenser är din att använda eller om du bara erfarenhet OS

 61. Mycket intressant idé laptop.Citind Android tidigare inlägg jag har sett många motstridiga åsikter om instalare.Pentru att göra det rätta vänligen gör en handledning om hur man installerar att vara en källa autorizata.As har en fråga som jag förväntar mig ett svar som beror på om de kan installera Android.Am en tablett som kör Windows 7.Merge ganska bra (1 GB RAM), men jag skulle om jag kunde installera på USB kan 4.3 Android? Som extraordinar.In väntar ditt svar Tack

 62. Ovidiu sade han

  Det är nytt inradevar men efter många försök och installation fungerar inte ut. Jag satte inga lås ingen effekt, jag läste på deras hemsida de säger att du ska göra men gå wakeup förblir hängande någonstans. Det är vi försöka igen och se om andra versioner göra detsamma.
  Något här är användarna behöver veta
  1. Du kan bara använda ESC, Menu, vänster, höger, upp och ner för att vakna upp systemet.
  2. Att vakna upp systemet, måste du hålla nycklarna av minst 1 tvingas Ovan nämnda andra.
  3. Du kan trycka på när knapplåset nyckelmenyn dyka upp för att låsa upp skärmen.
  4. Du kan använda mushjulet för att slå på skärmen för att låsa upp knapplåset skärmen.

 63. Ovidiu sade han

  Jag drog låsinställningarna glid och skjuta upp, och jag ser ingen skärm inte längre gå nära, men inte reusesac montera att hålla visar det mig att montera men inte se honom.

 64. Vänligen gör dig en handledning och en hårddisk installation. Jag har en bärbar dator, jag försökte ett gäng gånger för att installera det, men varje gång det ger mig ett fel vardera.
  Jag nämner att jag försökte på alla möjliga sätt, men det ger mig fel fortfarande.
  Jag skulle vara tacksam om du tar en handledning med en ren installation på hårddisken.
  Tack.

 65. Ovidiu sade han

  På platsen där du kopierade installationen av dokumentation, men översynen säger tydligt om du går version tog försöker ett annat alternativ. Jag gick till 4.0 och jag har inga problem. Jag satte på ftp-server och PC laptop och gå med datorn och se företagen står inför ftp etc.

 66. Valentin sade han

  Tack ptr handledning! Jag vill göra en tutorial och Windows dual boot Adroid, tack.

 67. Maryan sade han

  Hej, kan du hjälpa mig att installera Android på en TEC-T,. Processor: WMT, arm- WM8505, Minne: 128, 00 6MB Windows CE version. 00 (Build 3122) ??
  För en hel vecka ser och kan inte hitta hur man installerar: ((

 68. Hej, hur kan jag installera Android på en pro NETkids med Windows 6.0

 69. Remus sade han

  tala om för mig om jag har root, kan du installera program som kräver root svar! vänligen

  • adrian Gudus sade han

   Var lugn, ge tid att ställa en fråga korrekt. Det förstod jag ingenting av din kommentar, uttalande eller fråga om fråga eftersom jag inte se någon i din kommentar.

   • Dragulin Constantin sade han

    Hej, jag har en Aspire One netbook accer om jag installerar Android på den, kan köra Android Sygic lastbil, Tack på förhand.

 70. nicu hård sade han

  hej, kan ingen nai hämta filer från din länk, det finns andra alternativ för nedladdning?

 71. OK !!! Upprepa frågan jag vill göra exakt vad du gjorde i handledning och jag var intresserad om de kan installera program som kräver administratörsbehörighet (författare) i denna Jelly Bean OS i videon? Och ett tillägg för att göra mig att förstå bättre: (. Hämtat från vissa webbplatser T.ex. blablabla.apk) Jag menar det program som du inte kan installera på en telefon, till exempel, inte rot -at. Jag tror att det var bättre om fyllning OS på en pinne och prova mig, utan att fråga dig själv.

  • adrian Gudus sade han

   Android som sätts på den bärbara datorn kommer med root (i den jag använde i handledningen hände detta) Du behöver inte ha root för att kunna installera tredjepartsapplikationer (som inte laddas ner från Play Store). Gå helt enkelt till Inställningar / Säkerhet> Säkerhet och kolla Okända källor / tillåt okända källor. Navigera till en platshanterare (ES File Explorer) till platsen där du laddade ner .apk-filen och tryck på den och tryck sedan på Installera-knappen

 72. Tack för handledningen, mycket intressant! Gör en handledning med dual boot Adroid och fönster.

 73. Merci ptr svar. Det fungerar verkligen, jag tog 4.3 version och har någon rot mördare .. jag installerade spelet och jag säger: Root privilegium behövs! (Och jag inte är något för dem kan ge tillgång) och jag behöver verkligen spel mördare eftersom jag har en systerdotter och jag vill hålla OS denna laptop inte att hålla ett öga på tabletten, så jag behöver i spel för att göra dem oändlig liv .. etc. Live USB skapare ljuger inte 16 fungerar (men sedan installerar den på nebunu), satte jag OS pinne med UNetbootin.

 74. marius sade han

  En handledning för att installera Android skulle vara bra för dem som behöver det, min fråga är varför? Varför Android på en enhet som en bärbar dator eller något liknande, hade vi inte möjlighet att testa det och då kanske Adrian kunde dela sin erfarenhet. Hur som helst, vi har fönster till vårt förfogande, men låt oss säga att vi har en enhet med "gårdagens" hårdvara och den håller på att återupptas och då skulle Android vara något lätt som skulle ge det liv och ha ett bättre beteende för dagens behov. , och i så fall varför välja Android på bekostnad av Lubuntu, Puppy Linux eller till och med Mint. Jag hoppas att Adrian eller någon som har experimenterat kan belysa mig om de frågor som tas upp ovan 🙂

 75. Gå inte på någon av Flash Player version

 76. costyiordan sade han

  Hej, jag vill ha en bild från en 4.o android, 4 fliken EVOLIO kul jag försökte en bild av ALWIEV

  • alex sade han

   Kan du ge mer information? Varför har du en bild av EVOLIO EvoTab 4.0.4 android kul? Jag ber därför att du är en android handledning stick löpa från skrivbordet. Och vad menar du provat en av Allview?
   Om du behöver en rom korrespondent kan du prova att söka och söka kinesisk tablett rom för honom. Normalt det inte går att Allview 2 eftersom de kinesiska företagen inte har samma ODM (samma import kinesiska) tabletter rumänska företag producerar inte dem i Kina och de tar dem döpa uiesc. Du menar som Samsung, LG, HTC gör i Kina. Det är bara en skillnad LG Samsung etc. Kinesiska berätta för dem vad de ska göra, vad design, vilken maskinvara etc. Romans när de tar på färdig programvara ändra stone deras namn sätta på rumänska gränssnitt och redo

   • Marus sade han

    Hej alex, jag är ledsen att göra dig besviken, men i Rumänien finns allview-fabriker ... som producerar telefoner och surfplattor på plats ... att delarna inte kommer från Rumänien utan från Europa, Kina. Turkiet eller ett annat land ... det är inte vårt problem - bara bra

 77. Cosmin sade han

  Någon aning om varför inte gå med handledningen länken?

 78. adi sade han

  TV: n kan använda den

 79. Marus sade han

  Hallå ! Jag skulle vilja installera på min dator att jag har Windows XP SP3, android ... men jag vet inte exakt hur. Jag försökte med virtuell virtuell låda och det fungerar fortfarande inte .... är Android-saken bara giltig på Linux? Pixy

 80. Silviu sade han

  Hur? Jag har en Serioux S 900 surfplatta. Jag tog från midpc.net en Android-distribution för S901 eller M901. Jag installerade den med micro Sd. Det går ok med ett undantag. Pekskärmen fungerar INTE. Återställningsläge och POWER + volym upp. Jobbar inte. En röd triangel visas med ett utropstecken. Jag installerade Android Jelly Bean 4.1.1 av Danyrolux för S101tab. När microSD är insatt slår inte surfplattan på ens. Jag läste någonstans på forumet att han inte kysser. 101 med 900. Vad kan jag göra för dem? Jag har ingen datakabel. Vilket format är den USB-kontakten? Jag väntar på ett svar innan jag kastar målet mot väggen med henne. Tack på förhand. Antingen här eller via post. Sar'na!

 81. cristi sade han

  hej. Jag installerade android version d EPE webbplats. Razor gå men jag har ett problem. handledning på utvecklare webbplats skriver att vi kan se den bärbara datorn partitioner (även när jag har dual boot mitt fall och vinna 8.1 och Android). Jag måste göra för att se D-partitionen när du kör Android? med tack.

 82. Silviu-Valentin Salamalichi sade han

  Jag såg den här guiden men när jag försökte installera det svårt med en man (Linux Mint 16 petra) fann jag att jag inte vet hur jag frågade något några flagga (flag) kallar det startordningen och jag inpotmolit ändå jag ville inte ge upp linux mint till förmån för android och jag vill göra en handledning om något som jag inte har något emot som förvandlar skärmen när du kör live på en pinne, men jag vill veta och hur man tillbaka bilden manuellt om det är möjligt, i alla fall android möjligheterna är enorma som jag plötsligt insåg jag antar att framtiden kommer att köra obligatoriska android datorer.

 83. cristi sade han

  för Salamalichi och andra intresserade. Jag gick till webbplatsen http://www.android-x86.org/ och jag hämtade sist

  android version av 2014-02-14: 86 x4.4 Android-RC1 släppt (KitKat-x86) där. Jag brände CD som bilden

  enkelt med Win 8.1-applikationen. Ursprungligen på en bärbar dator som inte är vem som vet vad, det är en 32-bitars Fujitu Siemens

  GB RAM och 2 2 GHz processor, men går bra, jag hade två sidor att vinna 8.1 C och D för olika lagring alla

  man. Jag satte CD med Android laptop bytte det på jag startat upp från DC och jag verkade fönster

  Android installation. Jag vet inte vilka åtgärder jag följde exakt men jag följde kinda de steg som rekommenderas på plats som

  Jag skrev ovan, jag tryckte mig på olika hus och intuitiv installation klar. Mitt bidrag var när

  frågar mig vilken storlek jag vill vara internt minne där jag tror android drag (något liknande

  telefoner där vi har om 2 GB romp där operativsystemet och resten är minnes datalagring,

  du förstår) av 524 skriva som om jag sätter upp det som möjligt om 2000. Och klar. Nu har jag två system

  android operativsystem och vinna 8.1. När du slår på den bärbara datorn frågar mig vilket system jag använder och om du inte gör någonting

  Android börjar om jag når nedåtpilen för att välja Windows. Och springa för att vinna när jag fick jobbet vreau.Cu

  Android allvarligare och studera det. webbplatsen skriver dock att partitionen är formaterad NTFS D även om det verkar

  synlig i vår android men eunu vet hur man gör det synligt. På dagen jag kommer att kunna berätta en

  ÄNTLIGEN farväl Windows.

  Jag försökte en annan manöver med Android Jag har gjort två partitioner formaterade laptop jag installera android

  och jag var bara Android. Men som sagt jag inte se partition D och det är synd att jag gjorde ingenting. Det är 2 GB

  bitars knäpp för att arbeta.

  Om du inte kan hantera skriva mig här och du installerar igen skulle jag måste få min android som skriver ned stegen

  följa och berätta exakt hur jag gjorde. Jag kan skriva och privat röra till exempel, men det skulle vara trevligt att sätta

  syn du kör den bärbara datorn att använda vår exeprientele och andra tror om det behövs.
  Låt mig säga hur det är, tack.

  PS: Om mitt budskap är ganska tekniskt någon dator geni för att ge mig nöje att avstå

  att prata mer.

 84. cristi sade han

  Salamalichi Jag svarade men visste inte varför visas inte. Om det är att ge mig en e-postadress du svarar på något särskilt.

 85. blånor sade han

  varför när jag klickar på "visa" startar min nedladdning inte men den ser ut för mig http://i61.tinypic.com/wldpqu.png och jag satte 10 olika koder och en annan kod dyker upp och en annan och en annan .... Varför ?

 86. Alex sade han

  Svar på din fråga vet vi inte. I allmänhet är dessa sidor görs för att kontrollera om du bot eller person. Och samma sak hände mig. Men varför inte prova att ladda ner android 4.4 märkte jag att gå. Och det är en nyare version av Android så teoretiskt du har ingen anledning att inte ladda ner det

 87. Cristy sade han

  Jag utvecklades. för Salamalichi Silviu-Valentin och andra. Jag installerade om Android 4.4 så mycket kul. och jag stötte på dessa "flaggor". med pilarna på tangentbordet raderar du partitionen om du vill, skapar en partition och när du är klar med dem trycker du på "avsluta" enter och exit. typ av bios. och därefter väljer du bland pilarna på vilken partition du vill installera android, i allmänhet den du har motodito med pilarna och formaterar den. Jag formaterade det så här: en gång ntfs och jag ser bara de två spelningarna som skapats av mig men det ser också Windows 2. andra gången formaterade jag ext 8.1 och det ser hela min 2 gigabyte partition men Windows 108 ser det inte, det ber mig att formatera. Jag formaterade också 8.1 och det ser fortfarande ut 32 gigabyte men Windows 108 visas inte, förutom i hantera.

 88. Alex sade han

  Hej Adrian, kan du göra en handledning om hur det ska installeras som en stationär och tillgång till Internet ?? Tack så mycket, jag ser fram emot ett svar !!

 89. Cristy sade han

  Adrian och jag frågade dig något men jag kan inte svara. Jag trodde att du har med datorer men jag tror att du fortfarande saknar något att be er. Eller är du upptagen med att översätta video och handledning? Jag tänkte att om du är trött alla sätta en handledning hur man installerar android upplysa oss till slutet. Om vi ​​inte gör något vi inte ser hårdvara med Android.

 90. jonytoro sade han

  Adrian hej, först vill jag säga att det är få människor som gör vad du gör, är nybörjare, nybörjare på datorer, men jag försöker att lära sig så mycket från voi.multumesc förväg för alla dina inlägg.
  ve följt alla steg i tutorialul..cum 4.3 installera Android på en bärbar dator med ett USB-minne ..
  Jag har två frågor: 1 / när jag hämtade Android var sällan hämtade zip, annars försökte jag ladda ner ISO-filer, men alla komma ut som sällsynt zip.de du inte kan ladda ner ISO?
  2 / när du är klar att göra programmet fick mesajul..linux stick.am kan inte köras på Windows, minne insuficienta.memorie minimal 257mb.am in i dimman av allt.
  specifikt som äger en bärbar Packard Bell, 352mbRAM, Windows XP Professional 2002, sp3.o enda partition C, 20 GB ledigt utrymme på c är 7 GB.
  Tack än en gång.

 91. mihai sade han

  Hur utlakning LinuxLive USB Creator och vad de gör med den. Numic inte förstår. Vänligen om du kan hjälpa mig?

  • Alex sade han

   Du har sett handledningen? Det finns förklara var Linux Live USB Creator ta. Eller så kan du klicka på ordet skrivet i röd text ovanför handledning. Bara i handledning för att få ISO bilden visade var och vad du gör med den.

  • Fane sade han

   Låt mig visa dig. Kontakta mig på: [e-postskyddad]

 92. const sade han

  Jag har lärt mig från "Videotutorial.ro" och du mulţumesc.Vă Vänligen gör dig själv en handledning för att installera Android på din bärbara dator, utan att se alla partitioner på min HD. Tack!

 93. Ovidiu chirila sade han

  Hej Jag har själv en fråga: när den installeras på en bärbar dator android, som är inställningar ptr.internet kabel från RDS-RCS?

 94. hur kan jag ändra vallmo på nätverkskortet i Android 4.4 🙂 Jag installerade det som du sa ovan och jag kan inte göra resten ... Jag har asus Eee PC 901 🙂

 95. andrei sade han

  Hi Adrian,
  Jag tittade med intresse på den handledning du gjort; Jag ville fråga dig något ... Jag har en Android-pinne som jag ansluter till tv: n ... det är en Android-tv-pinne ... tanken är att det i några dagar inte fungerar att ladda upp sparade videor och spela upp dem ... Jag tror att något har kraschat ... 2 saker ... hur kan jag först spara ett program som jag inte längre kan hitta i google store ... och 2 hur kan jag installera om Android på det ... Jag nämner att det nu har 4.2.2 installerat
  Tack på förhand för ditt svar ...
  Andrew

  • George sade han

   Pojke (jag är 50) men har du hört talas om Google? Lägg namnet på din pinne i sökfältet och sök efter den. Till exempel har jag T428. Ta alla forum (jag rekommenderar XDA-utvecklare) och läs där. Du kan göra vad du vill med din pinne. Android är "öppen källkod".

 96. Ionut sade han

  Crist Hej mitt namn är Ionut.As har en fråga?
  Hur du kan installera Android Live i en leptop och hur man gör uppdelning?
  Jag försökte att köra i Android går live på nätet Cd.Intra men inte gå bluetooth, och applikationer från butiken loate spela såsom jobb online TV och spel.
  Hur lösa detta problem plizz att ringa mig ASAP. Tack på förhand!

 97. florin sade han

  Hej Jag har en fråga som vi försökte x86 3.2 och en x86 4.0 eepc på en stationär men öppnas när ger start i boxning jag verkar upptäcka android och dessa punkter som förekommer och uppträder oändligt väntade någonstans i 10 minuter och ingenting är normalt? jag måste vänta mer? eller om du måste prova andra versioner?

 98. adaian sade han

  en fråga till en samsung np-q1 surfplatta med 900 mhz 512 aileron-processor och 1 gbram ddr2 med win 7 starter eller xp ... det fungerar bra på båda ... vilken Android-version är bäst ”

 99. Hej Adrian såg jag den här guiden men när jag försökte installera sopcast inte gå.

 100. nicolae sade han

  Hej! Jag är imponerad av vad du gör! grattis! motsatt vad denna tutorial jag skulle vilja fråga dig om du vet hur det kunde installera Android operativsystem och 6.0 jag wince en bil dvd med detta operativsystem! Jag vill installera och Android att få tillgång till internet på kortet! Tack !!

 101. marian sade han

  hej? Ledsen att bry varför inte gå med android spel 4.4.4 laptop gjort med lili usb skapare, tack

 102. Silviu sade han

  Jag skulle vilja ha en handledning för att installera Android på en stationär eller leptop jag försökte men jag kunde inte, i dual boot preferinta.Multumesc väntat.

 103. Sal Adrian, ms av handledningen, jag följde dina steg på bara och det gick bra, men jag har ett problem nu .. Jag har inget nät och jag vet inte vad jag ska göra med det. Trådlöst är i rött och jag har inte det via USB, jag har nätet från telefonen på den bärbara datorn vill han fortfarande inte. Jag erkänner att jag gav upp. HEEEELLP !!!

  • adrian Gudus sade han

   Tyvärr detta projekt (Android PC) är fortfarande under utveckling och operativsystem inte innehåller tillräckligt med förare kan se alla trådlösa kort från någon laptop. Anslut en internet-kabel från routern till laptop via det trådlösa nätverkskortet, gick det mig så! Andra användare har rapporterat att de lyckades få trådlöst internet.

   • k, gick kabeln nätet, men nu har jag ett annat problem, installera inte köra något spel, någon idé ?? raspuns.ms förvänta sig mycket hjälp.

 104. Hej, Adrian

  Tänk driva ett sådant levande pinne android och smarta tv-apparater? Jag är intresserad av att ha Flash Player LG Smart TV. Endast operativsystemet televisionens Web OS inte kan installera Flash Player. Så jag undrar om jag kan köra på någon version av Android smarta tv via USB-minne som på Android jag tror jag vet hur kan jag installera Flash Player.
  Eller, alternativt, tror du kan hacka Web OS för att stödja Flash Player? Jag har inte hittat någon information i detta avseende.

  Tack på förhand

  Daros

 105. Ionut sade han

  Hej Jag lyckades första, bubblade ensam: D.Am x86 4.0.1.1 installerade android asus laptop pestickul netul meu.Nu mig gå, inte gå till honom activez.Sa vara från den versionen eller inte installerad på den hårda? Är detta om, ms förväg! nu sätter 4.3 att se vad som kommer ut.

 106. Ionut sade han

  Hej! Yesss.eram besviken 4.0 gick ruttna, tunga på stick.Am sätta allt på stickver 4.3 20130725 och gå och wifi, spel går, jag hade satt allt på datorn luna.Eu 6,7 månader sedan Bluestacks plattform och äta en hel del resurse.Am sätta spelet hjältarna är passionerad chaos.Dar ordning och försökte 4.3 och jag säger här enheten fungerar inte på denna versiune.MA kan woorld av tankar hjälpa ADMIN? och allt fungerar, visas omedelbart, men hjältar något MS väntat! 5 försökt ANDROID

 107. Ionut sade han

  Gick ff minst 4.0 hårt utan wifi, satte 5,1rc..am pinnen, jag kom android visas, sedan pil mus och spela med det som du vill, allt på en svart bakgrund, till dig kommer att slå samman 5.1? PUN 4.4

 108. 4.3 och 4.4 mine.Dar kommer att ha en stor problema.Cum installera spel från butiken? Jag försökte installera, installerar, men då får du i vissa spel jag ombedd att sätta WiFi-anslutning för att hämta alla jocul.E något gjort? skicka ett raspuns.Multumesc!

 109. Hej! Du svarar också på min fråga, snälla. Min Android fungerar, jag testade den live, nätet fungerar. Men när jag laddar ner några spel som tar mer plats ... Jag klickar på dem ... och det säger att jag ska aktivera wifi och wifi-alternativet kan inte ställas in, finns det en metod? Jag upprepar, jag kan surfa på nätet, ladda ner. Jag kan inte ladda ner de stora spelen, spelen som när du klickar på dem ... Jag vet fortfarande inte hur många mega. se wifi.APK, jag VET, men jag hittade det inte för det spelet jag vill ha. hjältar av ordning och kaos ... första gången det har upp till 20 mega klickar jag och det ber mig om wifi ... ytterligare 700 och något megahjälp mig android är flytande på pc, över blå stackar, jag lägger också android och förgäves.

 110. hur vi kan installera Android och Windows laptop och vänligen gör en tutorial

 111. Poenaru sade han

  Jag har ett problem som jag försökte om toatew varianter och går alltså inte att ange en start jag lept Packard Bell Easynote NEC s8 med CPU och RAM 1,87Gb 1 512 video du tycker att vi har en chans att försöka igen?

 112. bogdan ionel sade han

  Jag vill sätta Android på en PC Jag försökte flera versioner av Android allt går ok och laddar supersnabb allt men ljud från YouTube-video eller etc ,,, hur man kan lösa detta problem mycket tur och kanske du låter din en post ...[e-postskyddad]

 113. Ciolan Tanase Raul sade han

  Hej!
  Observera att det också fungerar att kopiera med cmd med tillägget "xcopy j: \ *. * / S / e / fh: \" där j = virtuell optisk enhet, där du kopierar filer från den virtuella optiska enheten är h = usb / flash-enhet som fallet.

 114. Saay sade han

  Hälsningar!!
  Är det möjligt att installera Android-system i bilen ??
  Tack.

 115. Hej.
  Jag installerade LinuxLive USB Skaparen, jag hämtade Android-x86 efter den dagen försöker göra en sjuk. När jag startade om den bärbara datorn har startat som han sticka startbar USB-port och jag lyckades fly utan att installera om Windows till fabriksinställningarna.

Returlänkar

 1. [...] Du vet inte hur man lägger Android på pinnen, Adrian gjorde en handledning för dig som visar hur man sätter Android på pinnen med Rufus. ISO-bilden med den senaste stabila versionen av Android, ta den från: [...]

Tala Your Mind

*