Att välja de mest lönsamma gaming laptop och arbete

Hej vänner, idag ska jag hjälpa dig att välja det mest kostnadseffektiva laptops i denna tid, jag tänker på förhållandet mellan pris och prestanda.
Oavsett om du är en passion för spel eller inte, förr eller senare kommer du behöver en solid grafik, det är därför allt fler webbapplikationer använder hårdvaruacceleration för grafik.
Grafik började användas allt mer programvara och videoredigering, fotografi och grafik. Grafikkortet krävs för uppspelning även på youtube filmer flyt.
Just nu de nyaste bärbara datorer är Intel Haswell, det betyder inte att Sandy Bridge eller Ivy Bridge skulle inte vara bra. Tvärtom, jag tror att en Ivy Bridge till ett bra pris är ett fynd, som bara och endast om priset är mycket bra.
Vi bör dock inte bortse från den ekonomiska fundamenta prestanda och energi som ger Haswell. Nedan har en bärbar dator med Intel Haswell processor på ett mycket bra pris, kan jag säga att det är för billigt jämfört med priserna förra året.
Nedan följer några bärbara datorer som vi har valt åt dig väljs på ögonbrynet som kan utföra alla uppgifter utan flämtande eller göra Fitze.
Alla tre produkter är utrustade med dedikerade grafikkortet, det betyder RAM kommer att bevaras som dedikerade grafikkort har minne av sina egna, oftast mycket snabbare än RAM.
För dem som vill öka prestandan hos någon bärbar dator, jag rekommenderar att du installerar en SSD, det kommer inte att tro hur du flyttar din bärbara dator. På de flesta bärbara datorer SSD kan monteras i stället för den optiska enheten med en adapter. Du kan se hur det monterar en SSD eller en andra hårddisk på en bärbar dator handledning: Andra hårddisken på den bärbara datorn optiska enheten på plats.

https://videotutorial.ro/al-doilea-hard-disk-pe-laptop-in-locul-unitatii-optice/

Laptop Budget (super deal)

Dell Inspiron 3521 bärbar dator med Intel® CoreTM i3-3227U 1.90 GHz-processor, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 8730M 2GB, Ubuntu Edition version 12.04, Svart DL-272241689

Bärbar dator med Intel Haswell kraftfull Nvidia-grafik (mycket bra pris)

Acer Aspire V5-573G-54204G50akk bärbar dator med Intel® CoreTM i5-4200U 1.60 GHz processor, Haswell, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, Svart NX.MCEEX.001

Stationär dator bärbar dator, 17 tums Full HD-skärm

Acer Aspire V3-771G-53234G75Maii Full HD bärbar dator med Intel® CoreTM i5-3230M 2.60 GHz processor, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce GT 740M 4GB, Linux, Glossy Grey NX.MECEX.002


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. en handledning om att förlänga livet på din laptop batteri och även om att hålla fler inställningar för batteriet skulle vara bra.

 2. Klippig sade han

  Allt gott och väl, men med Linux på dem inte mycket att göra med dem som spel jag inte säga att de inte är på Linux, men färre och redigera bilder i viss bild som du behöver Photoshop till dess Lightroom inte gå på Linux, även om och försökte och försökte alla möjliga emulatorer men förgäves att du inte kan göra ditt jobb, eller kanske det skulle vara bra om dessa bärbara datorer ändra OS, om möjligt.

 3. Iron Maiden sade han

  Jag behöver inte Acer någonsin igen, tack ...

  • Kanske du hade en ingångsnivå laptop Acer Aspire One?
   Jag sa ju i början av handledningen, akta oss för ingångsnivå bärbara datorer är de värsta bärbara datorer som kan ta sinnet och lugna användaren. Foaaarte rör sig långsamt programvara bästa starten på några sekunder efter starten.
   Jag garanterar dig att mina rekommendationer är de bästa valen, om du också lägger till en SSD ... .. behöver du inte ett skrivbord.

   • vet inte var du drog här med att man strävar modeller lente.eu har en AOD257 och flyttar utmärkt surfning, filmer, musik, och en dual boot med Ubuntu 7.poate win13.04 starter och fortfarande har inte du menar att sträva bärbara modeller (gruvan, som sagt, är AOD257 en netbook 10,1 inch.dar jag tror att de har samma hårdvara).

   • Iron Maiden sade han

    Nej, jag hade en Acer Aspire core 2 duo-serie 5xxx. Den kostade ungefär 22 miljoner 2009. Den rör sig väldigt bra, den hade inget att göra med prestanda, men med kylningen hade den allvarliga problem, den var dåligt tillverkad från fabriken. Jag öppnade bitar, jag rengjorde den, jag lade arktisk silverpasta i den, jag tog en svalare, ingenting. Det räckte för att öppna en HD-video på youtube och den hoppade till över 80 grader och den gick ut. du kunde inte göra annat än att sitta på budbäraren, bläddra, lyssna på musik eller bara lämna den i viloläge, jag kunde inte ens göra en säkerhetskopia med akronis, för någonstans på 50% gick det ut direkt. Det åt mina dagar , till slut blev jag av med den. Jag tog och använder för närvarande en HP Probook 4530s, den stora skillnaden, och jag menar inte prestanda. Förresten, för inte länge sedan kom en bekant till mig, han hade en Acer-bärbar dator precis som Jag köpte den från Spanien (den var inte gjord för Östeuropa), samma problem. Jag log bittert och svor att jag inte skulle ta Acer i mitt liv, ytterligare ett förtydligande, samma konfiguration pånågon annan modell var mycket dyrare än hos Acer. Det var förståeligt :) Slutligen lämnade det mig många obehagliga minnen ...

 4. Cristi, kan du göra en rekommendation systemets prestanda?

 5. Sebastian Tiplea sade han

  Sal, kan du inte göra några rekommendationer för en datorbildskärm för redigering Full HD-video? Speciellt för redigering med Sony Vegas eller Adobe Premier. Det är ännu mer lönsamt att bygga en stationär eller redan köpt färdiga är mer lönsamt? Tack på förhand. Sebastian Tiplea

 6. när jag har en handledning om Cristian Cismaru för att även om inte skrivit i rutan för att veta att det finns många som följer handledning blev en TV-show kan säga där vi ser presentatörer tror att det skulle vara en bra idé om jag vet bättre och personen bakom tutorials

  • adrian Gudus sade han

   Jag har aldrig förstått hur och varför så intresserad av att känna personen bakom något? Hur som hjälper dig?
   Vi är inte tv och inser inte denna webbplats för att bli kändisar eller offentliga personer vars identitet måste placeras på brickan.
   Vi gör video tutorials och det är allt som betyder något sitot varför du bör vara intresserad. Allt som räknas är att du lämnar här bättre informerad om IT. Integritet berör oss bara oss själva och inte alla.
   Vad du frågar är som vi nu ge ny tillgång till webbplatsen endast personer som är villiga att visa oss ett porträttfoto bulletin och inte äldre än 24 timmar. Jag tror inte att du skulle bli mycket glad att göra det, eller hur? Vi har integritet som du följ oss!
   En lärare kan vara vem som helst hem från skolan så länge han följer och gör ett bra jobb.
   Under varje videohandledning finns en "Om" -del där varje team bifogade ett foto med några rader om det. Vad ska du göra mer än så?
   Två tutorials sedan kommer min kollega Cristi listas i kronologisk ordning avslut som hittills vidtagits. Det är för mycket i min mening!
   Enligt min mening endast en välmenande person inte alltför villig personuppgifter, eftersom en frisk människa som förstår vad du behöver för att samla in här, det skulle inte göra några sådana personuppgifter!

 7. Jag fick nyligen en aspire v3 med en 960 GHz dual core Intel B2.2-processor vid 32 nm, 630 GB NVidia Geforce GT 1M-grafikkort, 4 GB RAM, 500 GB hårddisk ... Jag tror att jag gjorde ett ok val för den första bärbara datorn ...

  Jag skulle dock vilja tips för att förlänga livet.

 8. "Jag sa till dig att i3 är samma processor som i5 bara att i5 kommer med hypertrådning" ... Pam pam paam.

  • Jämfört med serien för stationära, bärbara i5 finns två platser, en dual core till quad core nu lanserat och en som kommer att slå marknaden snart.
   i5 platser är billiga processorer med två fysiska kärnor, precis som i3. Läs tekniska specifikationer för Haswell familj.

   • Ja, jag såg också nu ... Jag hade fel i den fasen att i5 inte har hypertråd, men också i3 har hypertråd.

 9. Det kan göra en tutorial för att förklara skillnaden mellan en U-processor, extremt låg strömförbrukning processor och normalt att göra en jämförelse med tanke på att inträffade Haswell processorer och de flesta av dem är i intervallet U.
  tack

 10. Låt oss vara seriösa ... bärbara datorspel är absolut nonsens. Det enda skälet till att en normal person skulle ha en bärbar dator är att han behöver något bärbart. Du går bara inte till Jag vet inte vilket kafé / tjänst och du spelar.
  Med de pengar du ge för en bärbar dator för spel, får du en stationär till halva priset som ändå har dubbla prestanda. Punkt slut.

  • nyare bärbara datorer är inte bättre. Jag såg på altex och inte på emag, en lenovo-bärbar dator med i3 2348m-processor, 8 GB RAM, 1 TB HDD, NVIDIA GeForce GT 635M-grafikkort, 2 GB dedikerat minne, vid 1899 lei. det är erbjudandet! men baetzis från videotutorialpunctro sponsras av emag, företaget som stök hundratals rumäner ... genom dessa "tutorials" Mr. cristi med sin trötta röst gör en förklädd reklam för den webbplatsen som säljer: begagnade produkter!

   • mircea85 sade han

    Kanske du såg Altex superoferta, men de presenterar dig laptop har en processor a- andra generationen (Sandy Bridge) .Om du inte har sett flera tutorials, Cristi säger att han alltid väljer EMAG att garantera en produkt inte bara fixa det du kan även få dina pengar tillbaka, gå till CEL.ro och du ser att ditt huvud eller ge produkten om pengarna tillbaka, och nämner det faktum att du kan få på någon annan plats Välj din produkt.

 11. Här är mer om marknadsföring än prestanda. Producenter är smartare än du tror.

 12. Cristi hej Jag har en Samsung Galaxy Mini 2 och jag har ett problem med wifi webbplats inte längre fann något nätverk och skriv scaning incontinu kan du hjälpa mig snälla ??

 13. för att inte säga att vi inte använder den optiska enheten, jag brände en DVD för någon igår ...

 14. Julian symplutz sade han

  välkommen
  du kan rekommendera mig en latpop programmering?
  Språk som används: Java IDE: Netbeans och Eclipse
  Sedan början ändamål är uttryckligen eLearning webbplats.
  En annan aspekt som jag skulle vilja ha en bärbar dator motstånd mot en eventuell krasch.
  tack

 15. gabriel gabi sade han

  hej,
  Jag fick några frågor och jag hoppas jag upplyst. Jag köpte en Toshiba Satellite dag C55-A-1H1, drivarele Leam installeras på Toshiba plats som videtutorialului ovan men åtminstone CS 1 spel. 6 och NFS på nätet är helskärm och ser bara i mitten på en låg upplösning. Du kan installera drivrutin eller vilket program du kan se spelet i helskärm. Och du sa att Videotutorial kan skjuta och spela in samtidigt med plats för laptop men visade snyggt att installera drivrutinen som vi kan använda för fotografering och inspelning? ? ? ami gå WebUI som enda laptop messenger och skype för. Väntar på ett svar. tack

 16. radu sade han

  Hej allihopa. Nyligen köpte jag en bärbar dator (en liten bomb säger jag) men som gör mig lite besvärlig med att titta på videor från webbläsare. Vad som körs i vlc, bsplayer är tåren istället vad jag ser på mozilla (oavsett webbplats ) ... Det stör mig typ i den meningen att det rycker bilden, inte ljudet. Jag har Windows 8.1 aktiverat och en anständig konfiguration ... vad borde vara problemet? Den bärbara datorn är en Acer V3-771g med i7-3632qm 2,2 GHz turbo upp 3,2 GHz processor, nvidia740m 4 gb grafikkort, 12 gb rami ddr3 ... och det är ungefär allt jag tycker är viktigt. Tack på förhand till alla.

 17. Tuturor.As Hej Jag vill köpa en bärbar dator och jag ledde till en Sony Vaio laptop i5-3337U / 1.80GHZ, Intel HD-grafikkort 4000 / NVIDIA GeForce GT Nvidia Optimus-teknik 740M 1GB och 6 GB RAM, hdd 750gb, det är någonstans i 26 miljoner. vad tror du att pris och kvalitet är värt det ????
  Tack så mycket vänta på ett svar.

 18. mateis sade han

  En invasion så användbar som den är trevlig. Jag gillade att drömma. Förutom de två I3-enheterna som jag äger, planerar jag att köpa en bärbar dator ... Tack!

 19. Ileana sade han

  Och jag kan inte vänta med att hitta svar på mina frågor, men jag blev lugnare när jag öppnade Video Tutorial med Wiewless Limited Cooection i Windows 8.1 verkade för mig som en ganska rak tjej, och bredvid det skrevs Meet UAE Singles. Så nu förstår jag varför jag inte kan se på min Accer-dator och när världen är dyrare för mig kraschar den ... det är därför ... det finns andra mycket bättre !!! Jag skojar, men jag känner att gråta, trots att Jag har en dator men jag kan inte riktigt använda den. Det är väldigt intressant vad du skriver och även om jag är gammal vill jag lära och hantera på egen hand. Jag önskar er allt lycka till under det här Nya ÅRET som har börjat, och att ni har vackra saker och prestationer !!

 20. Michael Edward sade han

  Hej, för dem som ännu inte har köpt sin efterlängtade spelbärbar dator! Jag fick precis det och jag bestämde mig för att berätta om kampanjen! eMAG har en superbärbar dator för spel reducerad med 780 lei. .Redigera ...... ... ..

Tala Your Mind

*