Att välja de mest lönsamma gaming laptop och arbete

Hej vänner, idag ska jag hjälpa dig att välja det mest kostnadseffektiva laptops i denna tid, jag tänker på förhållandet mellan pris och prestanda.
Oavsett om du är en passion för spel eller inte, förr eller senare kommer du behöver en solid grafik, det är därför allt fler webbapplikationer använder hårdvaruacceleration för grafik.
Grafik började användas allt mer programvara och videoredigering, fotografi och grafik. Grafikkortet krävs för uppspelning även på youtube filmer flyt.
Just nu de nyaste bärbara datorer är Intel Haswell, det betyder inte att Sandy Bridge eller Ivy Bridge skulle inte vara bra. Tvärtom, jag tror att en Ivy Bridge till ett bra pris är ett fynd, som bara och endast om priset är mycket bra.
Vi bör dock inte bortse från den ekonomiska fundamenta prestanda och energi som ger Haswell. Nedan har en bärbar dator med Intel Haswell processor på ett mycket bra pris, kan jag säga att det är för billigt jämfört med priserna förra året.
Nedan följer några bärbara datorer som vi har valt åt dig väljs på ögonbrynet som kan utföra alla uppgifter utan flämtande eller göra Fitze.
Alla tre produkter är utrustade med dedikerade grafikkortet, det betyder RAM kommer att bevaras som dedikerade grafikkort har minne av sina egna, oftast mycket snabbare än RAM.
För dem som vill öka prestandan hos någon bärbar dator, jag rekommenderar att du installerar en SSD, det kommer inte att tro hur du flyttar din bärbara dator. På de flesta bärbara datorer SSD kan monteras i stället för den optiska enheten med en adapter. Du kan se hur det monterar en SSD eller en andra hårddisk på en bärbar dator handledning: Andra hårddisken på den bärbara datorn optiska enheten på plats.

https://videotutorial.ro/al-doilea-hard-disk-pe-laptop-in-locul-unitatii-optice/

Laptop Budget (super deal)

Dell Inspiron Laptop med Intel® CoreTM 3521 i3-3227U 1.90GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 8730M 2GB, Ubuntu utgåvan 12.04, 272241689 Black DL

Bärbar dator med Intel Haswell kraftfull Nvidia-grafik (mycket bra pris)

Acer Aspire V5-573G-54204G50akk med Intel® CoreTM i5-4200U 1.60GHz, Haswell, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, Black NX.MCEEX.001

Stationär dator bärbar dator, 17 tums Full HD-skärm

Acer Aspire V3-771G-53234G75Maii Full HD Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce GT 740M 4GB, Linux, glansig grå NX.MECEX.002


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. en handledning om att förlänga livet på din laptop batteri och även om att hålla fler inställningar för batteriet skulle vara bra.

 2. Klippig sade han

  Allt gott och väl, men med Linux på dem inte mycket att göra med dem som spel jag inte säga att de inte är på Linux, men färre och redigera bilder i viss bild som du behöver Photoshop till dess Lightroom inte gå på Linux, även om och försökte och försökte alla möjliga emulatorer men förgäves att du inte kan göra ditt jobb, eller kanske det skulle vara bra om dessa bärbara datorer ändra OS, om möjligt.

 3. Iron Maiden sade han

  Acer har inte aldrig, tack ...

  • Kanske du hade en ingångsnivå laptop Acer Aspire One?
   Jag sa ju i början av handledningen, akta oss för ingångsnivå bärbara datorer är de värsta bärbara datorer som kan ta sinnet och lugna användaren. Foaaarte rör sig långsamt programvara bästa starten på några sekunder efter starten.
   Jag garanterar att mina rekommendationer är de bästa valen, om det sätter en SSD ... .. du inte behöver skrivbordet.

   • vet inte var du drog här med att man strävar modeller lente.eu har en AOD257 och flyttar utmärkt surfning, filmer, musik, och en dual boot med Ubuntu 7.poate win13.04 starter och fortfarande har inte du menar att sträva bärbara modeller (gruvan, som sagt, är AOD257 en netbook 10,1 inch.dar jag tror att de har samma hårdvara).

   • Iron Maiden sade han

    Nej, hade jag en Acer Aspire serie 2xxx.A Core Duo 5 22 kosta miljoner i 2009.Se cam flyttar väl, han hade ingenting att göra med prestanda, men har allvarliga problem med kylning dåligt gjort fabrica.L- knäppte bitar, jag rengöra, jag sätta och klistra arktiska silver tog coolerpad, nimic.Ajungea att öppna en HD-video på youtube och salt över 80 grader och bleka ,, inte säga nej kunde göra annat än sitta meddelanden, surfa, lyssna på musik eller bara lämna honom inaktiv, jag kunde inte ens göra en säkerhetskopia med Acronis, eftersom någonstans i 50% instantaneu.Mi-åt blekna dagar , efter att vi blev av el.Mi've fick och för närvarande använder en HP ProBook 4530s, enorm skillnad, och jag menar performanta.Apropo, kom till mig för inte så länge sedan en bekant, har en Acer laptop precis som gruva köptes i Spanien (det gjordes för Östeuropa), samma problema.Am log bittert och jag svor inte ta Acer i mitt liv, Inca förtydligande, samma konfiguration på någon annan modell var dyrare än Acer.Era förstår :). Slutligen lämnade han många obehagliga minnen ...

 4. Cristi, kan du göra en rekommendation systemets prestanda?

 5. Sebastian Tiplea sade han

  Sal, kan du inte göra några rekommendationer för en datorbildskärm för redigering Full HD-video? Speciellt för redigering med Sony Vegas eller Adobe Premier. Det är ännu mer lönsamt att bygga en stationär eller redan köpt färdiga är mer lönsamt? Tack på förhand. Sebastian Tiplea

 6. när jag har en handledning om Cristian Cismaru för att även om inte skrivit i rutan för att veta att det finns många som följer handledning blev en TV-show kan säga där vi ser presentatörer tror att det skulle vara en bra idé om jag vet bättre och personen bakom tutorials

  • adrian Gudus sade han

   Jag har aldrig förstått hur och varför så intresserad av att känna personen bakom något? Hur som hjälper dig?
   Vi är inte tv och inser inte denna webbplats för att bli kändisar eller offentliga personer vars identitet måste placeras på brickan.
   Vi gör video tutorials och det är allt som betyder något sitot varför du bör vara intresserad. Allt som räknas är att du lämnar här bättre informerad om IT. Integritet berör oss bara oss själva och inte alla.
   Vad du frågar är som vi nu ge ny tillgång till webbplatsen endast personer som är villiga att visa oss ett porträttfoto bulletin och inte äldre än 24 timmar. Jag tror inte att du skulle bli mycket glad att göra det, eller hur? Vi har integritet som du följ oss!
   En lärare kan vara vem som helst hem från skolan så länge han följer och gör ett bra jobb.
   Under varje avsnitt finns en video tutorial "Om", där varje lag har fäst ett foto med några rader om det. Vad du mer än så?
   Två tutorials sedan kommer min kollega Cristi listas i kronologisk ordning avslut som hittills vidtagits. Det är för mycket i min mening!
   Enligt min mening endast en välmenande person inte alltför villig personuppgifter, eftersom en frisk människa som förstår vad du behöver för att samla in här, det skulle inte göra några sådana personuppgifter!

 7. Jag tog min nyligen strävar v3 med en Intel b960 dual core 2.2 GHz 32 nm, NVIDIA GeForce GT 630M av 1 GB 4GB RAM, 500GB HDD ... Jag tror att jag gjort ett val ok för primu laptop ...

  Jag skulle dock vilja tips för att förlänga livet.

 8. "Vi talade som i3 samma processor i5 är den enda i5 levereras med HyperThreading" ... Pam pam PAAM.

  • Jämfört med serien för stationära, bärbara i5 finns två platser, en dual core till quad core nu lanserat och en som kommer att slå marknaden snart.
   i5 platser är billiga processorer med två fysiska kärnor, precis som i3. Läs tekniska specifikationer för Haswell familj.

   • Ja, jag såg mig själv nu ... Jag var fel att spela som i5 inte har HyperThreading och i3 platsen har hyperthreading.

 9. Det kan göra en tutorial för att förklara skillnaden mellan en U-processor, extremt låg strömförbrukning processor och normalt att göra en jämförelse med tanke på att inträffade Haswell processorer och de flesta av dem är i intervallet U.
  tack

 10. Kom ... gaming bärbara datorer är en absolut idiot. Den enda anledningen till att en normal person skulle köpa en bärbar dator, eftersom det behöver något portabel. Bara inte gå till icke-vet-vad händelser / arbete och lek.
  Med de pengar du ge för en bärbar dator för spel, får du en stationär till halva priset som ändå har dubbla prestanda. Punkt slut.

  • nyaste bärbar eller stationär pris, det är bättre. Jag såg Altex och inte EMAG en Lenovo bärbar processor i3 2348m, GB RAM 8, 1 TB hårddisk, NVIDIA GeForce GT 635m, 2 GB tillägnad 1899 lei. Jag ger erbjudande! men baetzii från videotutorialpunctro sponsras av EMAG företag som tzepuit tusentals rumäner ... genom dessa "tutorials" Mr Cristi med rösten förklädd trött annonsera webbplatsen som säljer: produkt som används!

   • mircea85 sade han

    Kanske du såg Altex superoferta, men de presenterar dig laptop har en processor a- andra generationen (Sandy Bridge) .Om du inte har sett flera tutorials, Cristi säger att han alltid väljer EMAG att garantera en produkt inte bara fixa det du kan även få dina pengar tillbaka, gå till CEL.ro och du ser att ditt huvud eller ge produkten om pengarna tillbaka, och nämner det faktum att du kan få på någon annan plats Välj din produkt.

 11. Här är mer om marknadsföring än prestanda. Producenter är smartare än du tror.

 12. Cristi hej Jag har en Samsung Galaxy Mini 2 och jag har ett problem med wifi webbplats inte längre fann något nätverk och skriv scaning incontinu kan du hjälpa mig snälla ??

 13. inte säga att du inte använder den optiska enheten, jag går jag brände en DVD för någon ...

 14. Julian symplutz sade han

  välkommen
  du kan rekommendera mig en latpop programmering?
  Språk som används: Java IDE: Netbeans och Eclipse
  Sedan början ändamål är uttryckligen eLearning webbplats.
  En annan aspekt som jag skulle vilja ha en bärbar dator motstånd mot en eventuell krasch.
  tack

 15. gabriel gabi sade han

  hej,
  Jag fick några frågor och jag hoppas jag upplyst. Jag köpte en Toshiba Satellite dag C55-A-1H1, drivarele Leam installeras på Toshiba plats som videtutorialului ovan men åtminstone CS 1 spel. 6 och NFS på nätet är helskärm och ser bara i mitten på en låg upplösning. Du kan installera drivrutin eller vilket program du kan se spelet i helskärm. Och du sa att Videotutorial kan skjuta och spela in samtidigt med plats för laptop men visade snyggt att installera drivrutinen som vi kan använda för fotografering och inspelning? ? ? ami gå WebUI som enda laptop messenger och skype för. Väntar på ett svar. tack

 16. radu sade han

  Hej Jag är tuturor.De fick snart en bärbar dator (en liten bomb jag säga) men jag gjorde några problem med att titta på video på browsere.Ceea kör FCC tår i utbyte BSPlayer är vad titta på Mozilla (oavsett plats ) ... kinda stör mig i den meningen att sacadeaza bild, inte sunetul.Am 8.1 aktiverat fönster och en anständig konfiguration ... som är problemet? den bärbara datorn är en Acer V3-771g processor i7 turbo 3632qm 2,2ghz upp 3,2ghz, grafikkortet nvidia740m gb 4, 12 gb ddr3 rami ... och det är allt jag tror conteaza.Multumesc väntat.

 17. Tuturor.As Hej Jag vill köpa en bärbar dator och jag ledde till en Sony Vaio laptop i5-3337U / 1.80GHZ, Intel HD-grafikkort 4000 / NVIDIA GeForce GT Nvidia Optimus-teknik 740M 1GB och 6 GB RAM, hdd 750gb, det är någonstans i 26 miljoner. vad tror du att pris och kvalitet är värt det ????
  Tack så mycket vänta på ett svar.

 18. mateis sade han

  Ett intrång så användbart som det är roligt. Jag fick drömma. Förutom de två enheterna I3 de innehar, planerade jag att köpa en bärbar dator ... Tack!

 19. Ileana sade han

  Och jag kan inte vänta med att få svar på mina frågor, men jag försäkra dig att lösa det här problemet när du öppnar Videotutorialul wiewless Limited Cooection Windows 8.1 tycktes mig som en söt flicka som, slicka det skrivet Möt singlar UAE. Så nu får jag varför jag inte kan se min dator och när jag Accer barnets världs kraschar ... varför ... .I som .de mycket bättre !!! jag skojar, men jag känner mig som gråter, avund eftersom i dator men inte mycket intressant vad du kan folosi.Este även om jag skriver och jag gillar ålderdom och att lära sig på egen hand. Jag önskar er lycka till i det nya året som började, och har några trevliga saker och resultat !!

 20. Michael Edward sade han

  Hej, för dem som ännu inte har fått eftertraktade gaming laptop! Jag fick det bara för mig och jag bestämde oss för att berätta för promo! EMAG har en bärbar dator för spel super minskat med 780 lei. .editat ...... ... ..

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.