Avancerade startalternativ, den nya startmenyn i Windows 8 - video tutorial

Hej vänner, idag kommer jag att presentera den nya startmenyn som kommer i Windows 8, är det helt nytt och kan drivas med musen, jämfört med Windows startmeny som 7 inte Premat.
Avancerade startalternativ är vänlig, det ser mycket bättre än jag hade i Windows 7, som avskräcka användaren som känner att du måste gå så fort det.
Windows startmeny 8 har fått några intressanta funktioner och dessutom kan nås med start från Windows, utan att behöva starta dammen.
Det verkar för att öppna menyn med F8 ogiltiga, men systemet är ganska intelligent och skiva den tjocknar komma in på arbetsmarknaden (blå skärm).
Nu återställer vi Windows inställningar "fabrik" som en mobiltelefon, men jag ber inte så nära. För att göra detta måste vi införa DVD med operativsystemet och allt går smidigt, får vi inte bara agera i slutet några formaliteter.
Sammantaget är den nya menyn Avancerade startalternativ ett steg framåt och förmodligen slutliga versionen kommer att ha andra användbara alternativ utöver. Jag skulle vilja se säkerhetsprogram som kan "fastna" den avancerade startmenyn för att hjälpa oss att "städa".

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. gabi sade han

  Sall Cristi [Videotutorial] Mycket användbart handledning tack så mycket att du finns, men jag har frågor vänligen om du kunde hjälpa mig jag vet inte om jag postat bra jag skulle vilja ha en Videotutorial en guide specifikt om att bygga ett eller flera system på AMD-plattformen I vilket innebär att de har en mycket stark perfotmanta bra pris jag skulle köpa en ny dator Sami men vet inte vad plattformen Intel eller AMD? Tack och jag hoppas att jag har inte uttråkad

 2. @ Gabi: hej jag har AMD-plattformen. VB är den nya familjen av processorer från AMD, Bulldozer kallas (FX 4xxx 6xxx 8xxx) eller 4 - 6 - 8 kärnor + har en stor cache jag säga. Jag äger en FX4100 av 3.6 4 GHz kärnor och en cache av 12 mb nivå 4 och 2 8 på nivån 3. Jag gillar hur man flyttar Jag spelade de senaste spelen som NFS körningen utan problem till fullständiga detaljer på full HD. På moderkortet valde jag en gigabyte 990 XA - våt 3 (med 3 usb och sata 3). Om du vill ta din FX 4100 eller familj som jag rekommenderar en svalare tillräckligt med prestanda som är ganska varmt ganska dåligt har någonstans 95 W, gick jag på en Thermal med 4 hitpipe platser och 2 fans på sin ursprungliga ner att blåsa luften mellan knivarna och den andra köpte separat från mig för att ta ut den heta luften för att skicka den till källan ... Om jag var din hjälp är jag glad ... Hej

 3. polferis sade han

  Hej Cristi! Intressant handledning ... men om vi inte kan få tillgång till något F8, dvs en felsäkert läge, Senast fungerande konfiguration, då måste man ta till ett trick vi kan komma dit. Hur nödvändigt är ibland ... Jag tyckte att det här, och jag tror att det kommer att vara till hjälp för många, och gå (testad): http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-enable-windows-8-safe-mode/
  Åtminstone är jag ...

 4. Jag installerade Windows 8, sedan installerade jag XP på en annan partition och efter att Windows 8 inte fungerat.
  Har det hänt mig eller tillåter det mig att installera andra operativsystem samtidigt?

 5. Julian sade han

  Jag har installerat Windows XP, Windows 7 och Windows 8, allt går perfekt i starten. Windows XP Jag har den med primär och aktiv partition.
  Windows 8 är dock lite instabil, jag hoppas att den slutliga versionen utvecklas från alla synvinklar. Spel och Internet går perfekt på Windows 8, men det är lite instabilt.

 6. AdrianGudus sade han

  FastCode:
  Jag installerade Windows 8, sedan installerade jag XP på en annan partition och efter att Windows 8 inte fungerat.
  Har det hänt mig eller tillåter det mig att installera andra operativsystem samtidigt?

  Det är normalt att detta händer när XP skapades, det finns ingen Windows 8 så Windows XP känner inte till Windows 8 bootmanager så det skrivs över med XP. Installera först XP och sedan Windows 8 och det kommer att fungera annorlunda. Det är regeln om "enkel 3", klass 2 logik, du har inte universitet i ryggen för att räkna ut .... det finns människor på terrängen som logiskt tänker eller ... de tycker alla om inga inga ...

 7. VINATORIU sade han

  mihai1307:
  @ Gabi: Jag hälsar AMD-plattformen. VB är den nya familjen av processorer från AMD, Bulldozer kallas (FX 4xxx 6xxx 8xxx) eller 4 - 6 - 8 kärnor + har en stor cache jag säga. Jag äger en FX4100 av 3.6 4 GHz kärnor och en cache av 12 mb nivå 4 och 2 8 på nivån 3. Jag gillar hur jag spelat sista matchen flyttar genre NFS löpa smidigt vid maximala detaljer i full HD. Moderkortet jag valde en gigabyte XA 990 - 3 våt (med usb sata 3 och 3). Om du vill ta din FX 4100 eller familj som jag rekommenderar en svalare tillräckligt med prestanda som är ganska varmt ganska dåligt har någonstans 95 W, gick jag på en Thermal med 4 hitpipe platser och 2 fans på sin ursprungliga ner att sätta luft mellan blad och andra köps separat upp till mig att jag skickar ut varm luft vid makten ... Om du glad att jag kunde hjälpa ... Hej

  Tack så mycket nu jag mycket lättare. Men om du kunde hjälpa mig jag lämnar min uppriktiga ÄR CAM ID "början" [E skyddas] Än en gång TACK FÖR MESS ID

 8. Iulian sade han
 9. Vasile sade han

  Hej Cristi titta på dina tutorials i många år och jag anser användbar och utbildning, jag har ett problem när man tittar genom handledning på datorn och fixa häromdagen jag uppgraderade till Windows 8 följa stegen i Adrian, allt väl och corecte.Adoua dag PC visas när jag började att starta Windows Display prolema svart mus kan användas endast med windws8 asta.Am knuffade gav dvd reparera funktion där du får startmenyn när jag använde Funt reparera boot efter att han gjort ami jobb ger det här felet: loggfil: H \ Windows \ sistem32 \ loggfiler SRT \ SRT TRAIL TXT.Dau stänga av och starta pc pc misslyckas med att få år, att varje gång jag slår på datorn jag sökte på forumet är många problemet från Microsoft inte ge sig ut, jag försökte alla möjliga startmenyn med msconfig systemkonfiguration vid uppstart felsäkert läge inget jag försökte jag bara gick med CMD och jag resetat.Nu ess år installera om Windows, eftersom resten är mycket bine'daca .Vi har några förslag vänligen multumesc.Cu respekt!

 10. sollen sade han

  Vänligen Vem kan hjälpa mig? Jag har installerat Windows på min laptop 8 pro, har ungefär ett år sedan det installerat och jag vill reparera, installera, orice.Dar cum.Din inte vet vad jag förstår, fönster 8 inte kan ta bort, men kan reparera, förnya, har jag ingen aning om.
  Hon flyttar ff laptop hårt och jag tror på grund av min asta.abia öppnar varje program kommer jag ha stängt, etc.nu det längre.
  Snälla, kan någon vet.

  • canish26 sade han

   Jag har samma problem själv så jag passerade på att segra ubuntu att lösa. 8 är en stor röra för mig men eftersom vi har betalat för honom att fortsätta att använda den. Såvitt jag vet någon bärbar dator har möjlighet att skapa "en" återställningsskiva som är faktiskt ISO bild av operativsystemet, precis som i mitt fall och jag tror att din behöver en plats åtminstone 32 giga som handlar om 8 DVD. efter dessa DVD-skivor kan reparera eller installera om Windows 8 kallas skit.

 11. tricia Octavian sade han

  Du kan göra en Videotutorial som exemplifierar hur man bygger en VHD disk med Windows 7 för då använder vi en dual boot system med Windows 8.1 riktigt?
  Obs. kan ge upp lätt på Windows 7 och bör inte manipuleras HDD partitione verklig. Vi kan testa alla Windows 7 i åtkomster till resurser och verkliga PC är mycket bra.

 12. Petru sade han

  Hej Cristi, jag skulle vilja be er att göra en handledning om hur man tar bort omkopplingstiden i dual boot Windows 8, men gränssnittet för start förblir allt som Windows 8, jag försökte göra det med EasyBCD som du visade i -a handledning i det förflutna, men efter att jag gjort dessa ändringar, jag tycker inte om det eleganta gränssnittet i Windows som inte visas 8 men svart skärm som kommer från Windows 7.
  (Jag hoppas du förstår frågan. Tack)

 13. remus Dite sade han

  Hej, kan du göra en Videotutorial med vilket vi visar hur du installerar operativsystemet Windows a × 8.1 64 på ett system som har UEFI BIOS? Hur man skapar UEFI partitionen att starta snabbare och hur man gör en säkerhetskopia gömd likt producenter? Det skulle vara till hjälp, tack!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.