Adb sideload, uppdatera eller rom officiella installations på PC

Vad är adb sideload?

Adb sideload är den metod som vi kan installera (flash-ui) zip platser i telefonen, aktie återvinning eller en anpassad återhämtning. Det är en mycket användbar metod, särskilt som vi inte alltid kan blinka vissa filer zip platser i telefonen så ofta för återhämtning platser inte tillåter detta eller helt enkelt torkas internminnet.

Vid användning av adb sideload

1. När vi har en OTA-uppdatering som inte installeras på rätt sätt.
2. Om jag bort det interna minnet och vi har ingen kortplats.
3. När vi flash tillbaka att fylla vissa filer efter återvinning lager.

Hur jag har använt denna metod?

När jag tittar på några flash-rom, hade jag slutat i en final på CyanogenMod 14.1 (Android 7.1 Nougat), den återstående nya skivan som kommer med några mindre buggar som inte har något emot mycket. Men det störde mig bugg relaterad VPNBugg som inte tillät att komma åt mitt VPN-server hem, körs på Asus RT-AC56U. När jag bestämde mig för att gå tillbaka till lager jag träffa några problem, typ av mjuk tegel, som var relaterade till det faktum att CM inte klara sig bra med 14.1 TWRP. Det enda sättet att vända mig rengöra lager var: 1. Flash lager återhämtning, 2. Block bootloader, 3. Flash ROM lager av ADB sideload. Efter att allt återgått till det normala.
Denna handledning är en del av serien tillägnad alla detaljer Android, där vi har:
1. Android laddaren Lås
2. Installera TWRP Återhämtning på alla Android
I den första handledning i serien, upplåsning bootloader, du och ADB och verktyg Mini USB Universal förare, som du kommer att behöva hela sin verksamhet, när du ABD eller Boot-kommandon.

För att blinka med ADB sideload

.
adb sideload "nume fișier"
.
Videohandledning - ADB-sidladdning, officiell uppdatering eller rominstallation på PC

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Cristi Hej, jag har en samsung telefon i9001 (Ja jag vet att det är gamla, men bara telefonen till hans goda vb) nästan ingen inte använder 2,3 år, men har ett problem som inte kan lösa det. Det är den telefon som jag har lärt mig att sätta en en CyanogenMod. men en dag gav cresh och inte tändas alls. kan bara ladda ner den i pum resväg när den är ansluten via USB till dator annars kan trycka på knapparna ändå eftersom det inte är ett tecken. Jag försökte göra med Oden inser att (knappt) och börja installera det ursprungliga rummet men på en viss momennt lås och nimic.in är inte något sätt att komma in i återställningsläge. Vad sägs om vi har en chans att återuppliva den? Tack så mycket.

  • nästan glömde jag försöker komma in i återställningsläge läge ramdump säga SO- orsak: kraft uppladdning

   • Jag har aldrig träffat problemet. Du kommer säkert att hitta problemet och lösa på XDA Developers.

   • Pavel Madalin sade han

    Hej Jag råkade mig ditt problem! Jag har en galax stor 2 inte startat om hämta något sätt försöker vi att göra! Du måste göra är att titta på Xda utvecklare en konsekvent återhämtning och blinkar uiesti den med Oden och telefonen växlar 3 tro mig !!
    Det bör vara en konsekvent återhämtning att gå!
    Kommer att vända telefonens i tillfrisknandet och operativsystemet startar !!

 2. Jag har oneplus 3 och jag ville uppgradera till syre 3.5 uppdatering 7 genom adb sideload men jag har felet "kan inte läsa ota.zip" och jag förstår inte varför jag installerade allt ordentligt och när jag beställde adb-enheter snurrar jag den sideloaden

 3. Jag löste problemet jag installerat om Windows och alla förare igen och det fungerade

 4. välkommen
  Du säger vid en tidpunkt (min1.33) "... och har ADB aktiverat ... i utvecklaralternativ". Hur aktiverar du ADB från alternativ om du inte längre har en fil på telefonen (den raderas också från den) och operativsystemet inte laddas automatiskt?
  tack

  • Cristian avser att partitionera lagring av internt minne som inte är installerad på systemet (som det normalt inte har tillgång) .Telefonul på smidigt om du radera innehållet i internminnet eller SD-kortet bifogas.

   • Tyvärr, rätta Telefonen fungerar utan problem om du tar bort innehåll lagrings partition från internminnet eller SD-kortet bifogas.

 5. Cristi vänligen en handledning med en lysande på telfoanele Xiaomi redmi 3 pro hur kan vi låsa upp bootloader som 50% av programmet som du ger dem från Xiaomi efter att du har fått tillstånd att låsa da misslyckas och med adb inte fungerar eller Boot som du visade. Det skulle vara till stor hjälp, inte bara denna terminal har detta problem. utan bootloader olåst även i återställningsläge kan du inte bara komma in i fabriken återställa telefonen. Jag vet att ni har lagt fram och rekommenderade dessa telefoner är bara bra att låsa upp bootloader kraschar 50% framsteg. och jag har inaktiverat och genomdriva brandvägg och anti-virussignatur och ingenting. och fas spårningsenhet vi kunde inte ens hitta kontot är aktivt.

  • deblocat.urmeaza starthanterare du ser denna enkla handledning på youtube.nu säga något, bara följa den handledning :)))

   • kan du vara tyst du trycker på tangenterna utan att veta. vb att vara på jobbet igen. Jag sa inte att jag fick veta hur du bara vill se nonsens. Jag försökte alla metoder och det fungerade inte efter att jag fick tillstånd från dem. så jag ger dig inte en omspelning, förklarade jag. om jag inte respekterade cristi och adrian skulle jag säga två saker till dig på rumänska att du fastnar i mjölk

    • ba pojke, jag bara råkade mig som du gav mig att 50% eroare.dar vi lärt oss att anteckningar 3 redmi telefoner kommer till Europa med olåst bootloader och TWRP jag flashuit direkt su super och jag sluta försöka mers.nu låsa upp den, bara flashuieste att du kommer att gå direkt TWRP

    • ok.porumbelul gris är inte en vän, så jag tar zborul.vroiam bara säga att många pro 3 redmi anteckningar som köpts i Europa kommer med predeblocat starthanterare (som är min), och jag råkade mig tine.la 50% som det gav mig eroare.afland predeblocat, jag installerade TWRP och super SU och jag gick i prima.dar du hålla den på ta.mi jag tog fart

     • Jag vet inte var du fick din telefon varhelst du kom. f vet väl att om någon officiell vin i Europa. men gruvan har blockerat fabriken. Jag tror inte kontrolleras? Jag vet inte om det är upplåst? Ge upp inte vet vad kom oblockerade på vissa modeller, men efter en uppdatering har blockerat totate olåst bootloader kommer. Jag såg att se vad som gör cristii och på andra håll. PB: s och som sagt för många människor. bootloander låsa att ge falsk check om fasboot. och om jag säger eror fjärr låsa token verifiering. gjorde sin grej och jag sade att 50% slutar med signetura driva hänger jag stannade för att vinna 10. i fint nästa gång läsa innan du säger något. och de var tvungna att blockera goole plus bootloaderu eftersom han var en säkerhetsrisk som f kom och gjorde mer rums kostym med eller utan ökande maltioase program. Jag läste i går tillfälligt stoppade folk från att låsa upp bootloader Xiaomi även om du har behörighet. ja jag vet inte om det är sant att jag läste på den inofficiella Xiaomi forumu

 6. bozga_andrei sade han

  Hej Cristi grattis! tutorials är mycket hjälpsam.
  vad sägs om en bärbar datorförsäljning, reparation ... ?????

 7. mircea sade han

  Hej Cristi.Cum fix: Kan inte ladda twrp.img adb fel, som uppstår när blixten TWRP ge.

 8. Liviu sade han

  Hej, jag har också problem med en allview v1 viper 16Gb, jag hittade skärmen låst (det var bakgrundsbilden med ikoner och jag kunde inte göra någonting) så jag tog bort batteriet och satte tillbaka det men när jag gav den för att starta, vad jag ska se, den visar mig startlogotypen och efter att ha gjort den animeringen förblir den blockerad, jag försökte flera avstängda, jag hittade en handledning för att ge den hård återställning och annat men Jag ser inte samma meny som i den självstudien. Min telefon går in i fabriksläge med ström + volymknapp - men jag har bara dessa alternativ: Autotest / Manuell test / Objektrapport / Testrapport / Felsökningstest / Rensa eMMC / Version / Starta om / Kontrollera om rot eller inte / och inget spår hård återställning eller något, någon aning om jag kan göra det igen? PS: Jag gick till en felsökningstjänst och jag berättade för pojkarna om problemet och de berättade för mig att android hade tappat och måste ändras och att det kostade mig 70 lei, det verkar mycket för mig med tanke på att det nya målet nu är värt 380 lei och den andra kan du enkelt hitta på 130 150 lei, så om jag kunde göra det själv skulle det vara ok om inte, jag tar en till 🙂 men jag är ledsen för honom att jag har haft det i ungefär 3 år och det har fortfarande inga repor på displayen

Tala Your Mind

*