Adb sideload, uppdatera eller rom officiella installations på PC

Vad är adb sideload?

Adb sideload är den metod som vi kan installera (flash-ui) zip platser i telefonen, aktie återvinning eller en anpassad återhämtning. Det är en mycket användbar metod, särskilt som vi inte alltid kan blinka vissa filer zip platser i telefonen så ofta för återhämtning platser inte tillåter detta eller helt enkelt torkas internminnet.

Vid användning av adb sideload

1. När vi har en OTA-uppdatering som inte installeras på rätt sätt.
2. Om jag bort det interna minnet och vi har ingen kortplats.
3. När vi flash tillbaka att fylla vissa filer efter återvinning lager.

Hur jag har använt denna metod?

När jag tittar på några flash-rom, hade jag slutat i en final på CyanogenMod 14.1 (Android 7.1 Nougat), den återstående nya skivan som kommer med några mindre buggar som inte har något emot mycket. Men det störde mig bugg relaterad VPNBugg som inte tillät att komma åt mitt VPN-server hem, körs på Asus RT-AC56U. När jag bestämde mig för att gå tillbaka till lager jag träffa några problem, typ av mjuk tegel, som var relaterade till det faktum att CM inte klara sig bra med 14.1 TWRP. Det enda sättet att vända mig rengöra lager var: 1. Flash lager återhämtning, 2. Block bootloader, 3. Flash ROM lager av ADB sideload. Efter att allt återgått till det normala.
Denna handledning är en del av serien tillägnad alla detaljer Android, där vi har:
1. Android laddaren Lås
2. Installera TWRP Återhämtning på alla Android
I den första handledning i serien, upplåsning bootloader, du och ADB och verktyg Mini USB Universal förare, som du kommer att behöva hela sin verksamhet, när du ABD eller Boot-kommandon.

För att blinka med ADB sideload

...
adb sideload "filnamn"
...
Video Tutorial - ADB sideload, uppdatera eller rom officiella installations på PC

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Cristi Hej, jag har en samsung telefon i9001 (Ja jag vet att det är gamla, men bara telefonen till hans goda vb) nästan ingen inte använder 2,3 år, men har ett problem som inte kan lösa det. Det är den telefon som jag har lärt mig att sätta en en CyanogenMod. men en dag gav cresh och inte tändas alls. kan bara ladda ner den i pum resväg när den är ansluten via USB till dator annars kan trycka på knapparna ändå eftersom det inte är ett tecken. Jag försökte göra med Oden inser att (knappt) och börja installera det ursprungliga rummet men på en viss momennt lås och nimic.in är inte något sätt att komma in i återställningsläge. Vad sägs om vi har en chans att återuppliva den? Tack så mycket.

  • nästan glömde jag försöker komma in i återställningsläge läge ramdump säga SO- orsak: kraft uppladdning

   • Jag har aldrig träffat problemet. Du kommer säkert att hitta problemet och lösa på XDA Developers.

   • Pavel Madalin sade han

    Hej Jag råkade mig ditt problem! Jag har en galax stor 2 inte startat om hämta något sätt försöker vi att göra! Du måste göra är att titta på Xda utvecklare en konsekvent återhämtning och blinkar uiesti den med Oden och telefonen växlar 3 tro mig !!
    Det bör vara en konsekvent återhämtning att gå!
    Kommer att vända telefonens i tillfrisknandet och operativsystemet startar !!

 2. Jag ville göra OnePlus 3 och 3.5 uppdatering syre adb sideload uppdateringen 7 men jag fel "Kan inte läsa ota.zip" och förstår inte varför vi installerat allt rätt och anpassade enheter adb sideload min ryggrad som hon

 3. Jag löste problemet jag installerat om Windows och alla förare igen och det fungerade

 4. välkommen
  Säg åt gången (min1.33) "... och har gjort det möjligt ADB ... från utvecklaren alternativ". Så här aktiverar Alternativ ADB telefon om du inte har någon fil (raderas alltihop) automatiskt och inte ladda operativsystemet?
  tack

  • Cristian avser att partitionera lagring av internt minne som inte är installerad på systemet (som det normalt inte har tillgång) .Telefonul på smidigt om du radera innehållet i internminnet eller SD-kortet bifogas.

   • Tyvärr, rätta Telefonen fungerar utan problem om du tar bort innehåll lagrings partition från internminnet eller SD-kortet bifogas.

 5. Cristi vänligen en handledning med en lysande på telfoanele Xiaomi redmi 3 pro hur kan vi låsa upp bootloader som 50% av programmet som du ger dem från Xiaomi efter att du har fått tillstånd att låsa da misslyckas och med adb inte fungerar eller Boot som du visade. Det skulle vara till stor hjälp, inte bara denna terminal har detta problem. utan bootloader olåst även i återställningsläge kan du inte bara komma in i fabriken återställa telefonen. Jag vet att ni har lagt fram och rekommenderade dessa telefoner är bara bra att låsa upp bootloader kraschar 50% framsteg. och jag har inaktiverat och genomdriva brandvägg och anti-virussignatur och ingenting. och fas spårningsenhet vi kunde inte ens hitta kontot är aktivt.

  • deblocat.urmeaza starthanterare du ser denna enkla handledning på youtube.nu säga något, bara följa den handledning :)))

   • kan du hålla käften? ge nycklarna utan att veta. vb att vara i affärer igen. Jag har inte sagt att sägas som vb vb du bara suger. Jag försökte alla metoder fungerade inte och när jag fick tillåtelse från dem. så jag inte ge din repris jag förklarade. om jag inte respekterar Kristi verk och Adrian två så jag skulle säga i rumänska som du sätter som en fluga i mjölk ...

    • ba pojke, jag bara råkade mig som du gav mig att 50% eroare.dar vi lärt oss att anteckningar 3 redmi telefoner kommer till Europa med olåst bootloader och TWRP jag flashuit direkt su super och jag sluta försöka mers.nu låsa upp den, bara flashuieste att du kommer att gå direkt TWRP

    • ok.porumbelul gris är inte en vän, så jag tar zborul.vroiam bara säga att många pro 3 redmi anteckningar som köpts i Europa kommer med predeblocat starthanterare (som är min), och jag råkade mig tine.la 50% som det gav mig eroare.afland predeblocat, jag installerade TWRP och super SU och jag gick i prima.dar du hålla den på ta.mi jag tog fart

     • Jag vet inte var du fick din telefon varhelst du kom. f vet väl att om någon officiell vin i Europa. men gruvan har blockerat fabriken. Jag tror inte kontrolleras? Jag vet inte om det är upplåst? Ge upp inte vet vad kom oblockerade på vissa modeller, men efter en uppdatering har blockerat totate olåst bootloader kommer. Jag såg att se vad som gör cristii och på andra håll. PB: s och som sagt för många människor. bootloander låsa att ge falsk check om fasboot. och om jag säger eror fjärr låsa token verifiering. gjorde sin grej och jag sade att 50% slutar med signetura driva hänger jag stannade för att vinna 10. i fint nästa gång läsa innan du säger något. och de var tvungna att blockera goole plus bootloaderu eftersom han var en säkerhetsrisk som f kom och gjorde mer rums kostym med eller utan ökande maltioase program. Jag läste i går tillfälligt stoppade folk från att låsa upp bootloader Xiaomi även om du har behörighet. ja jag vet inte om det är sant att jag läste på den inofficiella Xiaomi forumu

 6. bozga_andrei sade han

  Hej Cristi grattis! tutorials är mycket hjälpsam.
  vad sägs om en handledning av bärbara försäljning, reparation ... ?????

 7. mircea sade han

  Hej Cristi.Cum fix: Kan inte ladda twrp.img adb fel, som uppstår när blixten TWRP ge.

 8. Liviu sade han

  Hej, jag har ett problem med en Allview v1 huggorm 16Gb, fann jag mig själv med låsskärmen (var tapet med alla ikoner och kunde inte göra något) så jag bort batteriet och jag introduso tillbaka men när jag gav honom att starta, vad du kan se, jag ser logo start efter att ha gjort animeringen förblir låst, försökte jag flera på off, fann jag en tutorial där du ger hård återställning och andra dastea men det ser inte samma meny som i det tutorial. Telefonen jag skriver fabrik mode Strömbrytare + volym - men jag har bara de alternativ de: Auto Test / Manuell Test / Post Rapport / Testrapport / Debug Test / Clear eMMC / Version / Reboot / Kontrollera om Root or Not / och inga spår hård återställning eller på annat sätt, någon aning om kan du göra? PS: Jag gick till en felsöknings service och berättade för dem problemet med pojkar och berättade att föll Android och bör ändras och det kostade mig 70 lei verkar mycket med tanke på att målet igen nu värd 380 lei och andra i 130 150 lätt att hitta lei, så om jag kunde göra det ensam skulle vara ok om inte, jag tar en annan

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.