Switch 12 Acer tablett - laptop med Windows

Switch 12 Acer tablett - laptop med Windows
5 (1) 100%

För en tid sedan presenterade jag Min Lenovo laptop G580. Att laptop efter två år verkar lite svårt att bära honom med mig överallt. Behöver en lätt apparat, beslutade jag att ge det en ny våg av konvertibelt chans och jag köpte en Acer Aspire Switch 12, vilket är mer än den bärbara tablett, en tablett - bärbar dator med Windows.
Acer 12 Switch är en hybrid mellan tablett och bärbar dator, laptop makt och autonomi sälja en tablett pekskärm plus nya Windows platser som känns så bra. Om du letar efter en billig tablett, Lenovo Miix rekommenderar 2 8Tablett som jag håller och som jag är mycket nöjd.
bekvämligheter:
Intel Core M 5Y10c
4 1600 GB dual channel minne MHz
Full HD IPS skärm 10 punkter multi touch digitizer +
128 GB SSD (ej eMMC)
Löstagbar Bluetooth-tangentbord
Micro USB-anslutning 3.0, 2.0 USB, microSD-kortplats, kombinerade ljudkontakten, micro HDMI
Trådlös 802.11 a, b, g, n och dual stream AC, Bluetooth 4.0
Räckvidd upp till 10 timmar
Efter 1.5 dagars användning jag kan säga att det är en anordning värt pengarna och mer. Glöm inte att samma bekvämligheter du har och Lenovo Yoga 3 Pro, som kostar nästan dubbelt.
Det var en kort förhandsvisning av produkten. Mer information och prestandatester kommer snart och jag kommer att hålla er uppdaterade. Under tiden, om du har lagt ögon på denna produkt, jag rekommenderar med värme.
Även om priset på det, kan du hitta något effektivare bärbara datorer, som har bärbarhet, skärm och Switch självständighet 12.
Pris tablett Acer Aspire 12 (i 2 1, laptop - tablett med Windows).
Åh, och jag sa nej skärm är underbara!relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

kommentarer

 1. Alexu sade han

  När jag gör handledning om hur du installerar Windows 10 glöm inte att tala om denna installation i UEFI-läge (vad, vilken effekt det har på SSD, är vad bra och för vilka det rekommenderas att denna typ av installation till Windows ) .Och en annan sak, när de går till försäljning bärbara datorer med Windows 10, jag skulle vilja ha en guide till att köpa en billig och kraftfull bärbar dator med förinstallerat Windows 10, oavsett platforma.Poate vara och Intel och AMD.Domnul Cristi, all respekt för mig, förklarar mycket väl, som en sann profesor.Ca har en begäran, skulle jag vilja denna tutorial du ska göra det, göras även av dig, eftersom jag märkte att förklara mycket bättre och även efter den punkt din syn på mig att jag intereseaza.Numai bra!

 2. Händer sade han

  En iakttagelse: Påståendet "har samma möjligheter och 3 Lenovo Yoga Pro" är lite överdrivna - se funktioner i korthet nedan.

  - Laptop i 2 1 12 ACER Aspire Switch, Intel® Core ™ M-5Y10c GHz 2.0, 12.5 "Full HD pekskärm, 4GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 5300, 8.1 Windows (Altex)

  - Lenovo Ultrabook 13.3 "IdeaPad Yoga 3 Pro QHD + Touch, Intel® Core ™ M-5Y70 1.1GHz Broadwell, 8GB, 512GB SSD, GMA HD 5300, 8.1 Win silver (pcgarage)

  Med vänliga hälsningar och tack för material som skapats och underförstått signalprodukter,
  Händer

  • Jag hänvisade till anläggningar, som båda hör till samma kategori och är byggda bygger på samma huvudkomponenter.
   Som resultat är i stort sett identisk med Lenovos balans luta något på grund av aktiv kylning; Men Acer har en stor fördel här, menar jag att Acer passiv kylning 12 Switch ger extra komfort.
   Prisskillnaden är inte i prestanda, men i efterbehandling och högre upplösning som är värdelös för skalning av Windows. Samma RAM med GB 8 inget du kan göra, så länge du är på en bärbar enhet, som använder en extremt låg strömförbrukning processor. 8 GB RAM motiveras av Intel Core i5 upp med tunga, inte Core M.
   Jag betonade till max Switch 12 och jag lyckades ansträngande RAM (klassiska program). Det verkar som om de senaste versionerna av Windows användes för svart magi baggen ledning.
   Jag gillar verkligen Lenovo Yoga Pro 3, som är en mycket trevlig och elegant, men jag är en balans prestanda människogjorda och kosta mer än efterbehandling.
   Jag är övertygad om att båda produkterna kommer att hitta sina slutkunder!

 3. FaqyaK sade han

  Lenovo Yoga Pro 3 inte ens jämföra denna Acer;)))

 4. Razvan sade han

  Hello Cristi,

  Du sa ovan att "Samma RAM med 8 GB du har inget att göra, så länge du är på en bärbar enhet som använder en processor extremt låg effekt." ... och vidare "Det verkar som de senaste versionerna Windows användes svart magi till RAM management." ...

  Min fråga gäller vilka versioner börjar skötas RAM maj bina ...
  Jag frågar eftersom jag fortfarande använder Windows 7 64 4 bit licensierade och jag ... GB RAM. Inte mycket avancerade program men jag har sett till exempel att ibland äta hela Chrom-RAM ... Jag tänkte bara häromdagen gå till 8GB och nu undrar jag om det verkligen värt det ekonomiskt ....
  Om du kan ge mig några råd skulle vara bra ...

  Tack vacker

  • en U sade han

   Tyvärr Chrome har även en stor minnesförbrukning, så inte mycket att göra än att ge upp Chrome eller ta lite mer RAM.

   • Så just Chrome förbrukar mycket resurser eftersom varje flik lanseringar och expansion till en separat tjänst.
    Det är som du bör 4 körfält på en motorväg, eftersom du 4 bildäck

  • RAM ett system används som en tillfällig lagring av data. Om processorn och lagring är tillräckligt snabb, så det behöver inte alltför mycket RAM-minne.
   Om du har en långsammare processor, eller en som värms upp och minska deras frekvens parat med en långsam lagring, sedan data stagnerar mer RAM-minne och bildar en flaskhals. Alla systemet går in i en ond cirkel på grund av en långsam processor eller överhettad i tandem med långsam lagring (hårddisk).
   För närvarande tester görs på servrar med RAM, processorer endast snabb och smart förvaring.
   RAM är faktiskt en övergång bro mellan processorn och lagring för hårddiskar i det förflutna och bussar kommunikation mellan processorn och lagring var mycket långsam.
   Nu har vi supersnabb buss snabb lagring och RAM behöver inte längre så stora klassiska system.
   Naturligtvis, vi har alltid applikationer som är programmerade att använda så mycket RAM som gränssnitt att påskynda och snabb lagring och HDD.

 5. marius Nechifor sade han

  Hello Cristi. Jag har en fråga om du kan. För en tid sedan, min kid med Bitlocker krypterade externa hårddisken. Vid den tiden ville jag var honom överföra några bilder, fann jag att jag har tillgång till data på den. Jag försökte alla lösenord någonsin känt mig och honom och jag kunde inte låsa upp hårddisken. Finns det någon chans att återhämta vad som var på den i maj även för en summa pengar, med tanke på att det finns nästan alla bilder på semester och utanför?

  • BitLocker gör det förhindrar åtkomst till data som lagras på enheten.
   Data kan läsas endast operativsystem som har aktiverat BitLocker.

   • marius Nechifor sade han

    Det är problemet jag installerat om operativsystemet och inte längre känner igen hårddisken endast med ett lösenord. Det betyder att jag inte har någon chans att återskapa data.

 6. Alex sade han

  Jag har en bärbar dator Aspire Switch 10. Someday begärde en online firmware uppdatering batterier laddas och är anslutna till laddaren. Sagt och gjort, arbetade jag på andra laptop när jag hittade 2 timmar bort. Sedan dess har inte starta.

utsiktsplats

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.