AI Skriv ett enkelt program hjälper oss att skriva korrekt på engelska - video tutorial

Hej vänner, i denna video tutorial kommer jag att presentera ett program som hjälper oss att skriva korrekt på engelska, särskilt korrigerar oss där vi är fel och även föreslår ord rättstavade, detta händer även leva när du skriver.
Programvaran heter AI Type, är det en del av programmet automatisk textigenkänning (predicition), känns det här programmet innan vilka ord vi vill skriva och ger oss flera alternativ förutom tillåter oss att formulera meningar utan att införa text bara hjälper oss med navigationspilarna på tangentbordet kan välja ord som matchar.
Lång tid enhet Jag använder "förutsägelse" på telefonen är svårt att komma in text utan misstag, telefonen är nästan oumbärligt hjälpmedel.
AI typ kan vara mycket användbar för dem som vill skriva korrekt på engelska, mycket hjälpsam kan vara de som bloggar på engelska, det finns många romare som skriver på engelska eftersom de tjänar mer när du skriver på webben på engelska horisonter mycket bredare, är rumänska språk som talas endast i vårt land och i Moldavien är engelska talas överallt.
AI Type är nästan omöjligt att göra ett misstag, bininteles har oss ett ord engelska, jag fortfarande förvånad över den snabbhet med vilken du skriver på engelska efter några timmars utbildning.
Oavsett vad du använder detta program, jag hoppas du arbetet enklare.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. zoom sade han

  Hej! Bra jobbat med mjukvara acesta.Eu en bara letar efter något sådant. Häromdagen jag behövde en korrekturläsare av text på rumänska språket och jag hittade ett gratis program som kallas "Autokorrigering" texter Autokorrigering .Procesorul är en mycket kraftfull ordbehandling. Cristi Om du har tid att göra en presentation på denna soþuleþ! God natt!

  • zoom sade han

   zoomHej! Bra jobb med programvaran även acesta.Eu en letade efter något som detta. Häromdagen jag behövde en korrekturläsare av text på rumänska språket och jag hittade ett fritt program som heter Autokorrigering "Auto korrekt" .Procesorul text är en mycket kraftfull ordbehandling. Cristi Om du har tid att göra en presentation på denna softulet! God natt!

 2. marius512 sade han

  Detta är bra information .Mi det mycket interessant och hjälpsam. Tack Cristi.

 3. Dragos sade han

  Det är kallt men en mjuk en att göra det i Rumänien skulle ha varit bättre.

 4. Nelu Gherghisan sade han

  Vi är glada att använda detta program.
  Vi tackar så mycket för allt arbete Cristi.

 5. Laurentiu sade han

  Mycket användbar cristi.Tot innan: D

 6. assassin80 sade han

  också;) ms muuultttt

 7. nicu Dumitrescu sade han

  Salut!
  Jag prenumererar på din webbplats och har löst många problem genom att följa tutorials som du gör. Tack men jag förstår inte varför de ska få samma handledning tre eller fyra gånger. Problemet är min plats eller din?

 8. robert sade han

  så ledsen hålla upp det goda arbetet

 9. Costelina sade han

  Jag älskar denna programvara som hjälper oss att inte bara skriva på engelska men jag såg så många av dina tutorials och jag är mycket nöjd med vad vi ser bravo till dig tror är den hetaste i tutorials berömma det i Rumänien

 10. Lucianf37 sade han

  Hej Cristi.Vreau frågar dig vad upplösning använder du?
  Jag ändrade upplösningen av misstag och inte vet hur man sätter tillbaka

  • AdrianGudus sade han

   Lucianf37Hej Cristi.Vreau fråga dig vilken upplösning använder du?
   Jag ändrade upplösningen av misstag och inte vet hur man sätter tillbaka

   Så att ni SPI vilket operativsystem du har, eller hur? Det måste gissa ny eller ...?

   • Daffy sade han

    AdrianGudus:
    Så att ni SPI vilket operativsystem du har, eller hur? Det måste gissa ny eller ...?

    Som standard har XP. Ett prov som Mr annan vet.

 11. Calin sade han

  Tack berätta är en mycket bra mjuk Tack och hålla upp det goda arbetet, bra gjort!.

 12. Nelu Gherghisan sade han

  På bara en dag, först började det den här artikeln tills jag har testat programmet har ändringar som redan inträffat.
  Programmet är endast tillgängligt på en ny version, gränssnittet är annorlunda, som saknar förmågan att färgschema och kan lika Veriuni betaprogrammet inte fungerar i Yahoo Messenger.
  ... Eller åtminstone jag inte.
  Men det är ett större inköp och om inte en enda fråga med Yahoo! Messenger problem kommer att lösas.
  Tack igen.

 13. repy sade han

  Obs 10 bra handledning. Jag älskar det. På tal om översättarna inte?

 14. gabozz sade han

  "Vi romarna inte är en sådan idiot som vi tror andra"
  Du gjorde väl ..

  ..bun softu

 15. Ciprian Iosub sade han

  Denna programvara är användbara f, grattis
  Jag ber om du kan göra en tutorial om Loggboken Windows7
  Presenterade det finns några fel och jag tror att det skulle vara intressant att veta mer i detalj
  Tack och lycka till

 16. cristian sade han

  grozavi..pe denna webbplats har löst nog med problem som vi träffade ... ms ..

 17. Cosmin sade han

  Stor mjuk. Tack.

 18. john sade han

  Rumänska hälsning kanske något att tänka att det var mycket bättre. Många vi behöver något: 2003 Office språkverktyg SPRÅK för rumänska eller något

 19. Istvan sade han

  Mycket intressant och mycket hjälpsam handledning men även för dem som inte handskas väl med engelska.

 20. Abraham sade han

  Vilka program Genli vet detta mer?

 21. Alex! sade han

  Super handledning, röding söker sådan programvara!

 22. silvia sade han

  Är perfekt! Jag använder programvara som BRAVO !!!!

 23. Alex sade han

  På ena sidan är en enda röra

 24. noam Rotem sade han

  Cristi Hej, tack för den stora handledning! Tack vare er har vi nu många användare från Rumänien och detta är absolut bra

  På torsdag släppte vi en ny version av AItype Beta (0.8). Den har två nya funktioner som intresserar apr flerspråkiga användare:

  1. I den här versionen, även om du gör stavfel, föreslår vi att du rätt stavning (om du skriver åtminstone 3 bokstäverna i ordet). Till exempel, om du skriver: Plocka upp bakgrunden föreslår vi: telefon.

  2. Om du kommer till ett ord som du inte känner på engelska, du-kan skriva in det i ditt språk, trycker på en knapp, och få den bästa matchning engelsk översättning! Jag skrev: Skulle jag vilja äta mandel klickade på knappen och föreslogs översättning ordet mandel ...

  Den version finns på vår hemsida. Äldre användare automatiskt uppgraderas till versionen kommer att vara 0.8 i de kommande dagarna.

  Och kommer vi kontrollerar klagomål om Yahoo Messenger av Gherghisan Nelu morgon bitti.

  Tack igen för en bra handledning!

  noam Rotem
  AItype

 25. marinescu77 sade han

  Bra hård Cristi är stor och så hjälpa människor som inte kan parera Bravoooooo Tineo så vidare.

 26. Laur222 sade han

  välkommen
  Inte arbetar på Yahoo Messenger.

 27. verkligt sade han

  Skriv HELLO

 28. Stefan sade han

  Hello Cristi,
  Följ dina långa tutorials och hitta dem mycket intressant. Jag skrev inte så långt att jag inte ville missbruka din tid,
  Jag tycker mycket om och konfigurationer som du gör, men egentligen inte tror att en frisk skulle ge en källa så många pengar som de ger kortet och att ha så mycket pengar att ta en källa till 700 ron kan som skulle ett grafikkort från £ 2000 eller där.
  Intrebca jag ville till dig och säga att SSD värt pengarna, hur länge du buteaza 7 denna ssd fönster.

  • StefanHello Cristi,
   Följ dina långa tutorials och hitta dem mycket intressant. Jag skrev inte så långt att jag inte ville missbruka din tid,
   Jag tycker mycket om och konfigurationer som du gör, men egentligen inte tror att en frisk skulle ge en källa så många pengar som de ger kortet och att ha så mycket pengar att ta en källa till 700 ron kan som skulle ett grafikkort från £ 2000 eller där.
   Intrebca jag ville till dig och säga att SSD värt pengarna, hur länge du buteaza 7 denna ssd fönster.

   En DSS bäst kan ge alla system ett nytt liv, degaba kyckling compionente super prestanda på ett system för att använda hårddisken för system alla i 40 sekunder startar en SSD halvera timpulk start- och laddningstid applikationer, som och stoppa datorn sparar SSD uppgifterna omedelbart, medan hårddisken sekunder är nödvändigt gott.
   SSD: s överlägsenhet ses i multitasking när du öppnar flera program, med 10 utorrent sådd och DC ++ filer.
   Hårddisk fortfarande oslagbart pris per Giga är extremt bra förvaring.
   Jag har denna SSD:
   Solid State Drive (SSD) OCZ OCZSSD2-2VTXE60G, 60GB
   Det är mycket bra.

  • AdrianGudus sade han

   StefanHej Cristi, jag följer dina långa tutorials och hitta dem mycket intressant. Där skrev jag tills nu jag ville inte missbruka din tid, jag tycker mycket om och konfigurationer som du gör, men egentligen inte tror att en frisk skulle ge en källa så många pengar som skulle på kortet och att ha så mycket pengar för att göra en £ 700 källa kan som skulle ett grafikkort från £ 2000 eller acolo.Vroiam intrebca dig och säga att du har SSD värt pengarna, hur länge du buteaza 7 denna ssd fönster. cite mig

   Om hur snabbt starta en dator med en SSD, visa HÄR handledning om UEFI (klicka på ordet här i rött för att nå handledning)

 29. cornel sade han

  här är något som
  http://scribe.googlelabs.com/

 30. Laur222 sade han

  välkommen
  Jag har ett litet problem med min bra antivirusprogram som blockerar Telenet type.I Jag gav dig allt jag låta honom blocheaza.Ce ge dig råd jag ska göra? Vi letade efter en äldre version av den typ, men jag gasit.Va tack.

  • noam Rotem sade han

   Laur222Hallå
   Jag har ett litet problem med min bra antivirusprogram som blockerar Telenet type.I Jag gav dig allt jag låta honom blocheaza.Ce ge dig råd jag ska göra? Vi letade efter en äldre version av den typ, men jag gasit.Va tack.

   Salut!

   Anti-Virus Vad är det?

   Är det möjligt att din brandvägg blockerar AItype, och inte Anti-Virus?

   noam Rotem
   AItype

 31. Seby sade han

  Och för mig efter att ha gett mig timme efter att jag loggar in win7 jag x64

 32. silviu sade han

  Jag kan bara säga att jag har ett par timmar när jag sitta och titta på alla typer av tutoriale.Unele fyllde mig vad jag visste och hur andra som har första hälsningar till tuturor.Ce kommenterade? uimit.Tot min respekt och jag hoppas att kunna uppskatta ansträngningen vostru.Sa välsigna :)

 33. ion sade han

  Hej Jag tog programmet men inte fått validerings e-postkonto ... är det någon som inte använder det ... eller någon annan metod? Jag försökte 2 e-post

  • noam Rotem sade han

   Hej,

   Vi hade ett tillfälligt problem med att skicka e-post aktivering. Det är löst nu.

   Jag aktiverade dig. Försök att logga in.

   Ledsen för det,

   noam Rotem
   AItype

 34. ion sade han

  thx medelvärde

 35. Lucian54 sade han

  Kära Cristian,
  När jag använda nedladdningslänken som det första sökresultatet på Google får bara en enkel HTML-sida formulär om med 2 videor på det, men vars hämtningsknappen fungerar inte. Vad att göra?
  Om videotutoriale Jag har bara ett ord att säga: utmärkt !!! är

  • Lucian54:
   Kära Cristian,
   När jag använda nedladdningslänken som det första sökresultatet på Google får bara en enkel HTML-sida formulär om med 2 videor på det, men vars hämtningsknappen fungerar inte. Vad att göra?
   Om videotutoriale Jag har bara ett ord att säga: utmärkt !!! är

   Jag kontrolleras och nedladdningslänken finns på nedladdningssidan.
   Om du låser blixt plugins, inaktivera dem!

 36. Cristi hej och jag försökte att få bort programmet och inte under några omständigheter gå alla försök att kasta mig din handledning, om någon vill ge mig en hård tacksam tack procent info dig sval ..

 37. Vem kan skicka mig programmera och du skriver? som för mig är nere och tandtråd röra program installerat på din dator tack går fint,

  för all hjälp contactatima till;[E skyddas] tack så mycket

 38. Crissti sade han

  Hej, Cristi, mycket trevlig tutorial, jag är fortfarande ledsen att jag inte kan ladda ner. Be någon som redan har programmet jag skicka det till mig på något sätt, jag behöver honom.

  Du kan kontakta mig på crissti_09yahoo.com

 39. Jag ser att ingen ger inga tecken förmodligen inte härstammar någon eller vad man ska säga! för mig det kommer till ett schema Allmyapps och kan inte skriva på något han faktiskt inte skriva eller placera den i notped och går ... om du har någon eller vet någon förklara för mig ... eller mr Cristi från handledning för att förklara mer hur kan hämta det klart att jag inte anser vara en plugin som inte ger dig tillåtelse att hämta rätt vad som helst. om någon vet kontakta mig och hjälpa mig med .email, claudiubimbo.com sval tack

 40. cristina sade han

  Denna programvara fungerar inte längre. När du har hämtat och installerat kan jag inte starta ordentligt. Jag stötte på alla typer av fel ... såsom: Anslutningen till servern misslyckades AItype ....

 41. Nelu T. sade han

  cristina:
  Denna programvara fungerar inte längre. När du har hämtat och installerat kan jag inte starta ordentligt. Jag stötte på alla typer av fel ... såsom: Anslutningen till servern misslyckades AItype ....

  Låt mig emot er. Jag har installerat AItype och fungerar perfekt. Jag 7 Windows Ultimate 64bit. Jag antivirus Defender är avstängd eftersom jag installerade operativsystemet. FireWire är den ursprungliga platsen. Visst du har några problem med datorn kan du inte installera. En möjlig orsak kan vara och FireWire eller dålig internetuppkoppling. Alla chitzibusurile bör sökas innan skylla något. Om du vill få programvara från mig, skriv till: [E skyddas]
  Jag gav någon ovan och lovade att dricka en öl på mitt konto! (Kanske var nöjd)

  • Viorica sade han

   Om det är det program som hjälper dig att skriva på engelska, korrigera dina misstag, kan jag vara amatör jag ladda ner det!
   Tack anticipat1
   hälsningar,
   V.

 42. Wisz sade han

  Laur222: Det fungerar inte på Yahoo Messenger

  Slå ihop om du använder webbläsaren. Ange post och du kommer att se att du kan prata och därifrån med YM kontakter. Romarna prata med vänner i programmet och prata med andra i din webbläsare.

 43. Gabriel sade han

  Cristi hej, jag har just installerat det ger mig: Anslutning till servern misslyckades AItype jag kan göra åt det ?? och utöver detta har vi inte fått något aktiverings e-post! Någon som vet vad som orsakar ?? tack på förhand

 44. Jag fick samma problem, jag nyligen installerade program och ge honom öppna när jag säger: "Anslutning till
  AItype servern misslyckades ". Sedan frågar mig om jag vill försöka igen, men ändå göra det och sedan be om de använder en proxyserver, men på något sätt jag inte använder den. Någon som vet vad som kan vara problemet? Jag använder Windows XP sp3.

 45. En m jag samma problem med anslutningen misslyckades, jag skrev, och det verkar som att många användare eftersom de inte gör server.

 46. BTW: Tutoarial mycket praktiskt, grattis, synd att inte kan nås programvara!

 47. beatles sade han

  Salut! AIType vet ett program som kan gå till PC / Windows? AIType inte gå eller om någon har hittat en lösning honom att posta här. Det var mycket bra. Tack!

 48. criss sade han

  Salut.Dupa e väskan, säger jag "AITYPE Login fel ....... WTF?

 49. ioana dragnea sade han

  bra

 50. sorin Weiner sade han

  Laptop är inte det?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.