1 GB ledigt utrymme och domän för iLink, ftp-inställning, e-postklient, wordpress - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial visar dig hur du hanterar gratis hosting paket som erhållits från iLink, är detta en andra handledning, har vi uppnått tack vare dina önskemål, många av er har gjort dina konton Grace ilive.ro men för en eller annan anledning inte har kunnat släppa jobbet.
För dem som inte har sett den första handledning "Hosting 1 GB utrymme, domän, e-post, allt gratis och på ett konto" , Jag rekommenderar dem att göra det innan du börjar denna tutorial, så vi sparar "energi" i kommentarsavsnittet.
För att göra FTP-anslutningen mellan vår dator och iLive.ro-servern, valde jag WinScp-klienten, den bästa ftp-klienten för Windows-plattformen (min åsikt), för e-post ringde jag Mozilla Thunderbird-klienten innan "play" -knappen ladda ner dessa två programvaror i lektionen och installera dem.
Det slutliga målet i denna handledning installerar Wordpress hyllad för dem som inte har hört talas om crowdsourcing, eller vill veta mer om denna underbara produkt, och jag inbjuder dig att titta på denna utförlig handledning om wordpress plattform
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

av Cristian Cismaru

 

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. je_bogdan sade han

  VACKER

  • je_bogdan sade han

   je_bogdan:
   VACKER

   CRISTI Jag vill fråga dig om du vet varför 7 NU_MI hitta i WINDOWS PROBLEM MED EO MICROFONU Windows® ELLER PC_UL?

   • AdrianGudus sade han

    je_bogdanCRISTAL Jag vill fråga dig om du vet varför 7 NU_MI hitta i WINDOWS PROBLEM MED EO MICROFONU Windows® ELLER PC_UL?

    Vad betyder "kan inte hitta min mikrofon" ???
    Innan du ställer en fråga, ge detaljer om vad du försökte göra för att lösa problemet ...
    Är du säker på att du installerar den senaste drivrutinen (den nyaste / senast) till ljudkortet? är du säker på att det ljud drivrutin för din modell är exakt ljud placa.chip?
    Där du sätter mikrofonen i enheten? främre eller bakre huset?

 2. crystache2001 sade han

  Hej, en fråga kopplad till subiect.A dig eftersom jag ändrade spelare
  Jag kan inte se alla de fångster som gjorts av dig och illustrera:

  "Http://screensnapr.com/v/MGdVtv.jpg"
  Här är en screnshot med spelaren normalt på din sida

  Och här "

  "Http://screensnapr.com/v/qcH3BE.jpg"

  Det är vad jag ser i din fullscren.Sper att förstå en del av dessa bilder.

  Svara på annat sätt än bara bra.

  • crystache2001:
   Hej, en fråga kopplad till subiect.A dig eftersom jag ändrade spelare
   Jag kan inte se alla de fångster som gjorts av dig och illustrera:

   "Http://screensnapr.com/v/MGdVtv.jpg"
   Här är en screnshot med spelaren normalt på din sida

   Och här "

   "Http://screensnapr.com/v/qcH3BE.jpg"

   Det är vad jag ser i din fullscren.Sper att förstå en del av dessa bilder.

   Svara på annat sätt än bara bra.

   Töm cache och allt återgå till det normala.

 3. AdrianGudus sade han

  crystache2001:

  Det finns inga problem med spelaren ... slutligen tömmer cache browserlui vid tveksamhet. Observera att om du tömmer cacheminnet, innan du gör, se till att du inte öppna någon hemsida videotutorial.ro i en flik.
  Cristi enda fel är inte integrerade på rätt sätt i Windows fånga och gav "illusion" ofullständig ...

  • AdrianGudus: Det finns inga problem med spelaren ... slutligen tömmer cache browserlui vid tveksamhet. Observera att om du tömmer cacheminnet, innan du gör, se till att du inte öppna någon hemsida videotutorial.ro i en flik.
   Cristi enda fel är inte integrerade på rätt sätt i Windows fånga och gav "illusion" ofullständig ...

   Det är inte mitt fel, fel av blixt vilket flöda från tid till annan, tömmer cachen och allt kommer att återgå till det normala.
   Glöm inte att blinka cache, och som bör tömmas.

 4. bogdanm sade han

  Hej .a du kan för att göra en tutorial och Joomla
  tack

  • AdrianGudus sade han

   bogdanm:
   Hej .a du kan för att göra en tutorial och Joomla
   tack

   Joomla du skrev i sökrutan högst upp till höger i svart kant, gjorde du anger och du har hittat?

  • bogdanm:
   Hej .a du kan för att göra en tutorial och Joomla
   tack

   Maaaan vi nästan 600 tutorials, vet vi inte dem innan du måste göra en tutorial på platsen ser för att se om något vi inte redan på det ämnet.
   Användningen av webbplatsens sökmotorn, kommer du att bli förvånad över hur många du kan hitta.
   Vi arbetat för att göra dem, och du gör ett försök att söka efter dem, jag tror att någon skulle stanna för att hjälpa dig med länkar.
   Och vi i vår tur, för att hitta dem med hjälp av sökmotorn eller list kategorier.

 5. Mycket bra handledning. Jag skulle vilja continuii detta ämne, att visa oss saker teman och sånt ... Mltumesc mult1

  • BGD:
   Mycket bra handledning. Jag skulle vilja continuii detta ämne, att visa oss saker teman och sånt ... Mltumesc mult1

   Och jag gillar, tyvärr inte alla är av samma åsikt, inte alltför många är intresserade av att skapa en webbplats / blogg eller hantera en server.

 6. Robert sade han

  Jag gjorde en felaktig inställning och jag vill inte gå och återställa det men vet inte hur man raderar databas kan hjälpa mig?

  • Robert:
   Jag gjorde en felaktig inställning och jag vill inte gå och återställa det men vet inte hur man raderar databas kan hjälpa mig?

   Välj allt och från rullgardinsmenyn nedan ger "Släpp", bekräfta och du är klar, du förstörde webbplatsen.

 7. Valentin sade han

  Hej Jag har en fråga som inte har något samband med handledning presenteras idag. Min fråga är i vilken form spara fånga gjorts med cantasia eftersom jag sparat olika anfall i alla format du har Camtasia och de är oklara fånga göras utan någon förändring sett bättre men när jag sparar till exempel i HD ses inte väl. Snälla hjälp mig om du kan.
  Tack suteti bästa.

  • Valentin:
   Hej Jag har en fråga som inte har något samband med handledning presenteras idag. Min fråga är i vilken form spara fånga gjorts med cantasia eftersom jag sparat olika anfall i alla format du har Camtasia och de är oklara fånga göras utan någon förändring sett bättre men när jag sparar till exempel i HD ses inte väl. Snälla hjälp mig om du kan.
   Tack suteti bästa.

   Jag ska göra en tutorial Camtsia snart och jag kommer att förklara hur saker och ting är det, det är inte svårt att använda, du måste bara vara lite försiktig och ha tålamod. Sanningen är att det finns många inställningar, särskilt i 7 men det är så svårt.

   • Valentin sade han

    Cristi-admin: Jag ska göra en tutorial Camtsia snart och jag kommer att förklara hur saker och ting är det, är det inte svårt att använda, du måste bara vara lite försiktig och ha tålamod. Sanningen är att det finns många inställningar, särskilt i 7 men det är så svårt.

    tack

   • stefan sade han

    Cristi-admin: Jag ska göra en tutorial Camtsia snart och jag kommer att förklara hur saker och ting är det, är det inte svårt att använda, du måste bara vara lite försiktig och ha tålamod. Sanningen är att det finns många inställningar, särskilt i 7 men det är så svårt.

    Och att jag bryr mig om Camtasia handledning

 8. ASUS sade han

  Cristi Bravo, bra hästar som drog AKTIE väl :))

 9. lucyana sade han

  Jag vet inte vad den har men jag kan inte öppna webbplatsen "http: // siteulul meu.ilive.ro/" eller få tillgång till FTP .. i början fungerade det men nu fungerar det inte .... Jag tappar varför?

 10. Jag har samma problem med ilive ... Först fungerade det men nu kan jag inte komma åt "http: // siteulul meu.ilive.ro/" eller FTP!

 11. Tony sade han

  Hello Cristi,

  Jag har problem med sajten, jag registrerade att jag skapade ftp-kontot på win spc precis som du bara visade att jag inte ser något på sidan som du, till exempel med konfiguration med att starta osv. Jag på den fasen jag stannade på, så jag går helt enkelt in på sajten "http://zonepci.ilive.ro/" och ... är sidan helt tom Jag har ingen reklam eller något annat än att skriva något liknande (INDEX AV /

  ÄNDRADE EFTERNAMN Storlek Beskrivning

  NEDAN KAN SKRIVA parametrar chefer och några vita substansen allt annat, jag förväntar mig att hjälpa mig och dig rog.Multumesc för hjälp.

 12. bogdan sade han

  Jag har installerat Wordpress salut..dupa lam ftp bort från greseala..acuma du vill installera det säger mig är Dja och återflyttning mopp installerad bas date..cum att göra asta..multumesc

  • bogdan:
   Jag har installerat Wordpress salut..dupa lam ftp bort från greseala..acuma du vill installera det säger mig är Dja och återflyttning mopp installerad bas date..cum att göra asta..multumesc

   Läs kommentarerna ovan.

 13. Robert sade han

  Tack vare din hjälp går nästan allt väldigt bra för mig och jag tackar dig, men jag har ett problem till, och det är att när jag skriver en artikel och ger titeln står det "
  Not Found

  Tyvärr kunde sidan du letade efter inte hittas. Försök med en sökning. "
  och jag vet inte hur det är och jag bifogade länken och inte alla artikel öppnas.

 14. SideBySide sade han

  ”Www.0adz.com” har 5Gb gratis utan annonser + NUMESITE form domän.0adz.com
  Det skulle vara trevligt att göra och du Cristi en handledning om det.

 15. AdrianGudus sade han

  Hundratusentals människor med problem handledare Brothers med en tutorial kommer inte ut ur din mun? Jag säger att innan du startar sajterna, lär dig pappor några php, msql q databaser, dessa ... förgäves kommer Cristi Tutorials var du ska klicka, om du inte förstår vad som faktiskt händer och vad gör det där när du klickar och installerar ... du kommer inte att kunna hantera din egen webbplats. Jag kommer att gnugga sidor om det är möjligt att nosa på hästen utan att röra ett finger, utan att känna till BASIC-föreställningarna, så är det inte möjligt. Har du någonsin undrat vad som kommer att hända om problem uppstår efter att du har skrivit cirka 100 artiklar? Vem annars får dig ur problem? Vad ska du göra? ta bort webbplatsen och börja om från början? :))))

 16. marcel sade han

  Hej, varför inte gå att ladda upp bilder via Wordpress administration panel. Annars är allt ok!

 17. Robert sade han

  Rätt Fel titel uttryck, gratis underdomän, inte konst, stor skillnad

 18. Romeo D sade han

  Käre Cristi,

  Vänligen mycket att fortsätta denna serie av tutorials.
  Jag har några frågor: kan inte överföra multimedia Fiser (högst 10 MB) ger mig ett felmeddelande wordpress.
  Jag vill också fråga om det är möjligt att använda AdSense på deras hemsida såg jag wordpress plugin om adsense. ()

 19. Ionut Alexandru sade han

  Jag kunde hosta och en counter strike serverutrymme på en av 1gb ??

 20. Tony sade han

  Cristi och jag förväntar ett svar på min fråga snälla, tack

 21. cata sade han

  När jag vill skicka e-post som visas för mig
  Skicka meddelandet misslyckades.
  Meddelandet skickas Kunde inte bero ansluta till SMTP-servern misslyckades mail.ilive.ro. Servertypen begärde tillgänglig eller vägrar SMTP-anslutningar. Kontrollera dina SMTP-serverinställningar Det är korrekt och försök igen, eller kontakta serveradministratören.
  Jag vet inte varför?

  • AdrianGudus sade han

   cata:
   När jag vill skicka e-post som visas för mig
   Skicka meddelandet misslyckades.
   Meddelandet skickas Kunde inte bero ansluta till SMTP-servern misslyckades mail.ilive.ro. Servertypen begärde tillgänglig eller vägrar SMTP-anslutningar. Kontrollera dina SMTP-serverinställningar Det är korrekt och försök igen, eller kontakta serveradministratören.
   Jag vet inte varför?

   Titta på head-to-tail-självstudien utan att bläddra, det förklarades där varför och hur ... Det visades i handledningen hur man konfigurerar e-postklienten, din SMTP-server är fel. Titta på handledningen och se till att det är, var mycket försiktig och bläddra inte.

 22. Liviu Cretu sade han

  hello Cristi
  Bra handledning!
  Jag har en motsägelse: WinSCP Portable inte tillfredsställa mig alls.
  Det går inte att överföra filer från WordPresss honom. Taken en efter en, filer i underkataloger är inte kopierar hela FTP-platsen
  Det är mitt intryck att programmet är ett konfigurationsfel, jag inte hitta en. Några förslag?

  • AdrianGudus sade han

   Liviu Cretu:
   hello Cristi
   Bra handledning!
   Jag har en motsägelse: WinSCP Portable inte tillfredsställa mig alls.
   Det går inte att överföra filer från WordPresss honom. Taken en efter en, filer i underkataloger är inte kopierar hela FTP-platsen
   Det är mitt intryck att programmet är ett konfigurationsfel, jag inte hitta en. Några förslag?

   Försök FileZilla annan FTP-klient, som vi redan se handledning om det. Du hittar sökrutan längst upp till höger på den svarta kanten.

 23. summer19 sade han

  sal. Cristi gav till databasen där det står lösenordsändring och gav lösenord generation. och nam Salvato. Och kan inte komma åt databasen. vad kan jag göra?

 24. Tezeyss sade han

  Bravo för allt jag vet inte ens vissa saker förenar

 25. Liviu Cretu sade han

  Hallå
  Utmärkt handledning: mura-n mun. Efter det andra försöket jag installerade WP på iLive.
  Du har helt rätt: det är perfekt WinSCP för Windows. Jag försökte FireFTP i Mozilla och prövning av Total Commander. Ser ut som Norton Commander men är mer utvecklats.
  Tack för varje handledning, läsa med nöje även om de överskrids den åldern.

 26. alex08 sade han

  1. Mycket trevlig handledning
  2. Tyvärr, nej jag inte gå antingen att ladda upp filer mulimedia och lägre 1 mb.
  3. Tyvärr vet jag inte varför när du går till widgets utseende berättar att flytta paneler skjuta dem dra och släpp, men är blockerade och kan inte skjuta dem eller hur, och jag kan inte lägga till widgets.
  Jag försökte n gånger denna alltihop och inte gå. Om du har en lösning för dem tala om för mig att jag inte klarar av att ge honom huvudet i dessa frågor
  Och en annan sak som jag har sett andra tutorials på Wordpress och jag hittade lösningen

  • Romeo D sade han

   alex08:
   1. Mycket trevlig handledning
   2. Tyvärr, nej jag inte gå antingen att ladda upp filer mulimedia och lägre 1 mb.
   3. Tyvärr vet jag inte varför när du går till widgets utseende berättar att flytta paneler skjuta dem dra och släpp, men är blockerade och kan inte skjuta dem eller hur, och jag kan inte lägga till widgets.
   Jag försökte n gånger denna alltihop och inte gå. Om du har en lösning för dem tala om för mig att jag inte klarar av att ge honom huvudet i dessa frågor
   Och en annan sak som jag har sett andra tutorials på Wordpress och jag hittade lösningen

   + Samma problem när jag vill skriva en artikel i den vita ramen inte se någonting, men om du trycker på CTRL + Se handskrift (vald)
   Jag trodde att det var ett fel och jag bort och installeras version SV och alla liknande problem.

   Lycka till!

   • Liviu Cretu sade han

    Romeo D: + Samma problem när jag vill skriva en artikel i den vita ramen inte se någonting, men om du trycker på CTRL + Se handskrift (vald)
    Jag trodde att det var ett fel och jag torkas SV och röd och jag installerat alla samma problem.

    Lycka till!

    Hur du löst förrän efter utfärdandet av Wordpress. Jag, på samma fråga, publicerade vi databaser efter att jag gav dem namn ämnen

    • Petrovi4 sade han

     Liviu CretuHur fick du så småningom lösas med redigering Wordpress. Jag, på samma fråga, publicerade vi databaser efter att jag gav dem namn ämnen

     Hej, jag har samma problem när jag vill skriva cv ser ingenting om inte smakar ctrl + a och om jag vill skapa en ny kategori eller lägga till en ny etikett inte fungerar, någon som vet varför? först trodde att det bugg men redan 3 dagar att göra asa.si idag såg jag att om jag inte klicka på namnet på en utstationering öppnar publicera ja ger mig fel, att vara killarna från iLink? jag arbetade med Wordpress kan ge mig jag hade probleme.daca någon hjälpa henne att vara tacksam,
     Videotutorial laget för mig lycka och du gör

 27. Kreep sade han

  så handledningen är väldigt bra men jag blev först förvirrad där cristian hade WordPress redan installerat. Jag förstod inte vad wordpress är? och hur installerar jag det? att jag gjorde allt det står där och i winSCP lägger jag in "www" allt som var i \ xampp \ htdocs \ joomla (jag spelade med joomla på localhost och jag vill skicka sidan på en värd så att tänds med schampo). Och när jag går in på webbplatsen, det vill säga på sitemeu.ilive.ro, får jag databas "Fel: Kan inte ansluta till databasen: Kunde inte ansluta till MySQL" kan du hjälpa mig tack?

 28. Kreep sade han

  komma med ett tillägg till min kommentar: Kan jag visa min hemsida på localhost gjort Joomla innebörden mn pc för att uttrycka det på ftp värd ?? snälla om du kan göra en totorial om det!

 29. hagi sade han

  Klockan 5:40 bröt filmen för mig. Jag fick samma sak som Tony, som inte fick svar på frågan eftersom folk var för upptagen för att svara på andra frågor som "varför fungerar inte mina hörlurar" eller "Camtasia".
  “Http://urbanlife.ilive.ro/” <- "min webbplats"

  PS: gör en tutorial http://intreaba.videotutorial.ro/ Bara lägga till världens problem hörlurar eller andra saker i en låda där de talar ett visst ämne.

 30. hagi sade han

  Från och med 5:40 klipptes filmen för mig, för jag fick samma sak som Tony. Jag ber också personalen att svara på frågor om detta ämne, inte bara "Varför fungerar inte mina hörlurar" eller "Vad har Camatsia"? ...................... <- "min webbplats"

 31. hagi sade han

  Jag glömde att nämna något, bör du göra en tutorial på http://intreaba.videotutorial.ro/ . På det här sättet kommer folk att ställa frågor som "varför fungerar inte min hud" där ..

 32. & 4dY sade han

  Det är inte i första verkar som kommersiella

 33. & 4dY sade han

  Jag fick inte skapa ett konto på Mozilla Thunderbird.

 34. dinca_florin_ionut sade han

  Hej Jag har en enorm begäran mi`am gjort en spelserver till ftp ilive.ro när jag får på spelservern visas INDEX FÖR namn, sista anmälan, Apache / 1.3.42 1 Server på Port ilive80.ilive.ro kan någon hjälpa mig .. jag säger att göra mig verkar som server markör ..

  • paul sade han

   Samma problem och för mig, jag nämna visas INDEX FRÅN ... etc där jag fel?
   Tack om du kan berätta för mig cineva.Am följd av handledning steg, alla ok men här uppe där filmen gick sönder.
   Tack igen för en förklaring.

   dinca_florin_ionut:
   Hej Jag har en enorm begäran mi`am gjort en spelserver till ftp ilive.ro när jag får på spelservern visas INDEX FÖR namn, sista anmälan, Apache / 1.3.42 1 Server på Port ilive80.ilive.ro kan någon hjälpa mig .. jag säger att göra mig verkar som server markör ..

   • paul sade han

    löst.
    word filen ska placeras i roten www.

    paul:
    Samma problem och för mig, jag nämna visas INDEX FRÅN ... etc där jag fel?
    Tack om du kan berätta för mig cineva.Am följd av handledning steg, alla ok men här uppe där filmen gick sönder.
    Tack igen för en förklaring.

  • paul sade han

   Ladda ner Wordpress om ro.wordpress.org

   www-fil och ladda upp den till roten (rätten till WinSCP) göra det som handledningen som rör sig inte bara continutul.Spor alla Wordpress mapp!

   dinca_florin_ionut:
   Hej Jag har en enorm begäran mi`am gjort en spelserver till ftp ilive.ro när jag får på spelservern visas INDEX FÖR namn, sista anmälan, Apache / 1.3.42 1 Server på Port ilive80.ilive.ro kan någon hjälpa mig .. jag säger att göra mig verkar som server markör ..

 35. Costel sade han

  Tack!
  Det är första gången när du använder FTP.
  Vi lyckades tack vare dig, att installera Wordpress på ilive.ro
  Automatiserade bloggar jag skrivit några mediefiler utan FTP.
  Detta fungerar inte utan FTP.
  Jag tittar handledning äldre för att se hur man ladda upp mediefiler via FTP.
  Fortfarande inte vet hur man sätter på en knapp, som när du klickar, ladda ner alternativfönstret att visas, som visas genom att ladda ner program från värdservrar.
  Tack för svaret på detta problem.
  Hälsa!

 36. Costel sade han

  Utan FTP, kan du inte göra någonting på WP-plattformen, installerad på ilive.ro
  Alla artiklar eller sidor och ingen media (dvs ingenting), kan du inte lägga upp.
  Vingarna är inte alla, det är ett tema ...
  WP automatiskt, grundläggande kan göra vad som helst och det finns ingen reklam.
  Nackdelen, jag tror att det är brist på utrymme.
  WP.ro på plats, allt arbete på ilive.ro fungerar ingenting.
  Vad är fördelen övergången från wordpress.ro att ilive.ro?
  Ledsen för neancredere i förmåner, men inte se hur det kan lägga något på ilive.ro
  Snälla, visa oss hur vi kan lägga på ilive.ro
  Tack!

 37. Danxia sade han

  Hej. Jag följde alla steg i guiden och jag har inte fått några resultat i frågan ladda upp bilder
  Jag gjorde en film som visar varje steg. Jag hoppas att inte bryta mot någon regel om att publicera länkar
  I filmen du redan har installerat Wp testinstallation efter att återställa och återställa databasen
  http://youtu.be/X47pLlWtWxc
  Tala om för mig där jag har fel
  Du kan ta bort inlägget intresserar mig det bästa svaret

 38. Costel sade han

  Rör sig mycket långsamt.
  När du redigerar inlägg inte se någonting. Om du passerar musen över, ser och text.
  Jag skrev något efter att jag betalat det högsta privilegier.
  Hur ser du på text när du redigerar ett inlägg?
  Snälla, svara oss!
  Tack!

 39. Danxia sade han

  Problemet är att skapa en text om värden, jag har varit där själv.
  Å andra rumänska värd och går att sätta medieinnehåll, att uplodezi en bild och inte gå att lägga upp videoklipp värd i 1 gb erbjudandet. Filmerna Uplodatu gå men kan inte läggas upp genom viral mediaspelare från longtail.
  Jag valde en främmande värd foton och videoklipp allt går.
  Är det sant att "inte att skylla dem som gör tillgängliga hostingu men de som använder det för jag vet inte hur man använder det", men jag skulle vara nyfiken om folk från videotutorial.ro skulle göra en tutorial "1 GB utrymme och gratis domän iLink -Integration till multimedieinnehåll, bilder, video med viral mediaspelare ".
  Och så skulle sluta cykeln "Hur man gör en hemsida ...." Eftersom hela sviten av tutorials som följer alla eller de flesta värd + wordpress + video + bilder på sin värd.

  • Costel sade han

   Danxia:
   Problemet är att skapa en text om värden, jag har varit där själv.
   Å andra rumänska värd och går att sätta medieinnehåll, att uplodezi en bild och inte gå att lägga upp videoklipp värd i 1 gb erbjudandet. Filmerna Uplodatu gå men kan inte läggas upp genom viral mediaspelare från longtail.
   Jag valde en främmande värd foton och videoklipp allt går.
   Är det sant att "inte att skylla dem som gör tillgängliga hostingu men de som använder det för jag vet inte hur man använder det", men jag skulle vara nyfiken om folk från videotutorial.ro skulle göra en tutorial "1 GB utrymme och gratis domän iLink -Integration till multimedieinnehåll, bilder, video med viral mediaspelare ".
   Och så skulle sluta cykeln "Hur man gör en hemsida ...." Eftersom hela sviten av tutorials som följer alla eller de flesta värd + wordpress + video + bilder på sin värd.

   Prenumerera på vad du sa vänligen Cristi, att slutföra handledning om iLink!

   Tack!

 40. Danxia sade han

  Till slut lyckades jag publicera en film men inom en webbplats.
  Jag har inte provat på grund av problem i wordpress redaktör för jobb och genomsnittliga uppladdningsproblem som gör mig ge upp ilive.

 41. Florin Andrei sade han

  Det underdomän, INTE FIELD. Du kan verkligen inte inser vad enorm skillnad mellan dem? Vilse världen.

 42. geani sade han

  Som släpps ut på webbplatsen servern cs.adica en zip mapp

 43. cristian sade han

  Vi lyckades göra konto och webbplats för att iLive, min fråga är, hur kan nu klättra på plats så små filmer som gjorts av mig, hur kan jag lägga upp namn på den, till exempel en som din du top användbara kontakt linux etc., sedan inuti innehåll gör dig en handledning för det, till min skam några bilder vet inte hur man sätter iLive där jag har skapat, jag försökte göra en knapp angav jag WinSCP och under www am postat videoklipp, men ingenting tycktes på min webbplats ....

  tack

  • AdrianGudus sade han

   cristian:
   Vi lyckades göra konto och webbplats för att iLive, min fråga är, hur kan nu klättra på plats så små filmer som gjorts av mig, hur kan jag lägga upp namn på den, till exempel en som din du top användbara kontakt linux etc., sedan inuti innehåll gör dig en handledning för det, till min skam några bilder vet inte hur man sätter iLive där jag har skapat, jag försökte göra en knapp angav jag WinSCP och under www am postat videoklipp, men ingenting tycktes på min webbplats ....

   tack

   Titta på serien av handledning om "hur man skapar en webbplats från grunden" har 6 avsnitt ... skriv upp i sökrutan till höger: hur man skapar en webbplats från grunden del 1, gå in och du hittar handledningen. Du kan hitta andra avsnitt på samma sätt som numret på avsnittet när du söker efter Ex: del 2, del 3 och så vidare ...

 44. Tiberiu sade han

  Hej! Så jag gjorde alla steg, gick värden perfekt tills BUM! Inte fungerar ... Den FileZilla FTP-plats:

  Status: Ansluter till 86.55.1.30:21…
  Status: Försöket att ansluta till "ECONNREFUSED - Anslutning nekad av servern" misslyckades.
  Fel: Det går inte att ansluta till servern

  På WinSCP:

  Ingen anslutning kunde göras eftersom måldatorn aktivt nekade det.
  Anslutningen misslyckades.

  Vad kan jag göra?

  • Adrian sade han

   Tiberiu:
   Hej! Så jag gjorde alla steg, gick värden perfekt tills BUM! Inte fungerar ... Den FileZilla FTP-plats:

   Status: Anslutning till 86.55.1.30: 21 ...
   Status: Försöket att ansluta med "ECONNREFUSED - anslutning avvisad av servern" misslyckades.
   Fel: Det går inte att ansluta till servern

   På WinSCP:

   Ingen anslutning kunde göras eftersom måldatorn aktivt nekade det.
   Anslutningen misslyckades.

   Vad kan jag göra?

   Jag har exakt samma problem själv, någon vet vad som händer?

 45. prickskyttar sade han

  Ledsen att jag inte ansluta till FTP-konto.

 46. florin sade han

  ILive server från 5 3 dagar är tillgänglig och där man lägger, ge fel katastrofal!

 47. cristi sade han

  Någon som vet anledningen till att jag skriver namnet på min webbplats och ge mig ange index att skriva först visas, och sedan wordpress hemsida där de kan se. Varför? Varför inte gå direkt till platsen och verkar så?
  Tack.
  ps Jag kan knappt lära mig att skapa en webbplats så jag vet inte hur.

 48. Hej Cristi, snälla hjälp mig, jag har gjort en webbplats ilive, precis som du gjorde i handledningen, under tiden jag skrivit något, och i dag när du öppnar webbplatsen jag skärmen visas vitt, få iLive phpMyAdmin, och det ger mig fel Kan inte starta session utan fel, kontrollera fel som anges i din PHP och / eller webbserver loggfil och konfigurera din PHP-installation korrekt.

  Vad kan jag göra? Hur kan jag åtgärda det här problemet? Jag använder WinSCP som du annars I vad som kan komma?

  Tack så mycket för din hjälp.

 49. Mirela sade han

  Jag märker att om du säger att problemet är inte salt det här avsnittet hjälper någon att hjälpa dig med något, suger det att radera och jag kan inte se min kommentar här.

  Tillbaka med mitt problem, gjorde jag en webbplats med din på iLive använder WinSCP, är problemet att endast kan komma in i phpMyAdmin, och ger följande felmeddelande: Kan inte starta session utan fel, kontrollera fel som anges i din PHP och / eller webbserver loggfil och konfigurera din PHP-installation korrekt.

  Vad kan jag göra? Jag nämner att detta hände igår 11.08.2011, och idag 12.08.2011 vill jag skriva phpmyadmin och mitt användarnamn och lösenord visas, jag anger dem, ger enter och ingenting ... de förblir desamma.

  Snälla hjälp mig.

 50. Adrian sade han

  Hello Cristi.
  Jag ber om ursäkt för att skriva den här kommentaren, men jag försöker att skriva min kommentar om rubrik webbplatser, från dig på plats, men du har för många kommentarer och kommentar kunde inte postas, jag ber dig att hjälpa mig och mig med ett problem.

  Jag stötte på en mycket svår fråga och som inte kan få ut av det, och säkert alla mitt arbete kommer att kastas i papperskorgen eftersom jag inte vet hur man rättar till det.

  Jag gjorde en webbplats ilive.ro, under tiden jag arbetade med honom tillräckligt för att göra reklam för sig själv och andra, idag tyvärr inte kan komma in i rummet i det, försvann det ... det 0 databas och följande meddelande: de ytterligare funktioner för att arbeta med länkade tabeller har avaktiverats. Att ta reda på varför klicka här.
  Och om jag klickar här ger det mig följande fel: $ cfg ['Servers'] [$ i] ['pmadb'] ... inte OK [Dokumentation]
  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['relation'] ... inte OK [Dokumentation]
  Allmänna relationsfunktionaliteter: Handikapp

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['table_info'] ... inte OK [Dokumentation]
  Display Funktioner: Handikapp

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['table_coords'] ... inte OK [Dokumentation]
  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['pdf_pages'] ... inte OK [Dokumentation]
  Skapande av PDF-filer: Disabled

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['column_info'] ... inte OK [Dokumentation]
  Visar kolumn Kommentarer: Disabled
  Webbläsare transformation: Disabled

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['bookmarktable'] ... inte OK [Dokumentation]
  Bokmärkt SQL-fråga: Disabled

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['history'] ... inte OK [Dokumentation]
  SQL historia: Disabled

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['designer_coords'] ... inte OK [Dokumentation]
  Designer: Disabled

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['tracking'] ... inte OK [Dokumentation]
  Spårning: Disabled

  Jag tittade på google hur vi kan fixa det, men jag vet inte riktigt, Min fråga är, kan du hjälpa mig ?? dig till min dator med teamviwer? Och i så fall hur mycket skulle det kosta mig att sätta upp bara för att få problem med det?
  Om du kan berätta för mig ett pris och när jag har pengar jag kommer att kontakta dig kanske ge dig användarnamn lösenord, litar jag honom och jag gör.

  Väntar på ett svar.

  Tack, och mina uppriktiga gratulationer för allt du gör här, hoppas jag denna webbplats för att vara öppen länge, eftersom vi måste lära oss.

  Snälla hjälp mig mycket.

 51. Danielus sade han

  ILINK ef folks problematiska.
  Jag har redan gett honom inte slå mig Hulk.
  90% av vad som inte fungerar beror värd.
  Tutorialu inte relaterade.

 52. antonio sade han

  DU KAN INTE GÖRA NÅGOT ANNAT, FÖR ATT SERVEREN FRÅN FRI AVSNITTEN HAR BORT, SÅ VI ARBETADE SNART PÅ ILINK-WEBBPLATSEN PÅ FRI AVDELNINGEN, JAG RINGADE DEM OCH DE SÄGER ATT jag ENDAST INVESTERAR I FRI AVDELNINGEN HAN HAR INGEN INKOMST, ELLER NÅGOT SOM HAN BERÄTTADE MIG, NÅGRA ALLVARLIGA.JAG ÄR MYCKET VÄRD, FÖR ATT JAG ARBETADE PÅ DEN SIDAN I 4 MÅNADER OCH…. ÖVERTÄNA DEM.

 53. titi skakning sade han

  Även om det är en annan artikel, har den samma handledning från en äldre artikel "https://www.videotutorial.ro/?p=5984", varför har du lagt upp samma videohandledning i två olika artiklar?

 54. titi skakning:
  Även om det är en annan artikel har samma handledning från en äldre artikeln "https://www.videotutorial.ro/?p=5984" varför du postat samma Videotutorial i två olika?

  Tack som jag har sagt, fast jag problemet är nu portrivit handledning på denna sida.

 55. cristian Cismaru sade han

  varför inte gå till hostetest counter strike server på det 1gb utrymme ??

 56. geani sade han

  hur man placerar en cs.adica-server på en webbplats som mp3, zip, mp4, etc.

 57. middag sade han

  du gjorde en skärmdump och länken är:
  http://screensnapr.com/v/AFe4ca.jpg

 58. kakao sade han

  Det är inte mitt fel, fel av blixt vilket flöda från tid till annan, tömmer cachen och allt kommer att återgå till det normala.
  Glöm inte att blinka cache, och som bör tömmas.
  Flash-cacheminnet är 80 swf-filer

 59. COLO sade han

  Varför?
  Jag vill skapa en utskriftsskärm med PrtScr-tangenten och spara som png och sedan med ett bildvisningsprogram eller (tryck på prtscr, öppna färg, klistra in, spara som jpeg, ladda upp här ...).
  vad gör det ?????????????? 😀 😛: INGENTING

Tala Your Mind

*